tiistai 28. kesäkuuta 2011

Oho ja hups!

Katselin viikonlopun startteja videolta ja silmiin pisti Keikon kontaktit.. Mähän olen antanut sen kisoissa tulla vaan läpi.. Ai miksi?! Videoilta huomas että on alkanut loikkaamaan.. Ei hyvä..

Tänään ajeltiin Keikon ohjattuihin. Olin ajatellut treenata Keesiä ennen treenien alkua. Juututtiin kuitenkin kamalaan ruuhkaan ja koirat oli ihan kuumissaan kun päästiin hallille. Keesi oli aika löysän olonen.

Sai kuitenkin tehdä putkea ja putki hyppy yhdistelmää. Keesi teki myös kuudella keppejä ohjureiden kera. Pikkasen oli vauhti kateissa mutta muuten hyvin teki. Otettiin myös pikkasen takaakiertoja.

Keiko otti ennen treenien alkua kontakteja puomilla ja kyllä nyt sujui kun vaan vaati pysähtymään.  Treenattiin myös takaaleikkausta kepeillä ja hienosti onnistui kun kannustin äänellä jatkamaan. Tätä treenatava lisää!

Varsinaisissa treeneissä oli tosi hyvä rata. Puomi putki erottelua. Putken ohituksia ja aa putki erottelua. Pikkasen saatiin hinkata jotta sain tuon kulkemaan sinne minne tahdoin. Kontaktit otti puomilla ja keinulla ihan ok. Mutta aalla valui.. Sain senkin jotenkin sujumaan kun vaan vaadin pysähtymään. Nyt on oltava tarkkana noiden kanssa ja treenattava niitä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti