tiistai 5. heinäkuuta 2011

Skipi leiri.

Oltiin viikonloppu Schipperkejen kesäleirillä Vahermassa. Aivain ihana paikka oleilla koirien ja mukavien ihmisten kanssa. Perjantaina ei oikeestaan paljoa tehty. Saunottiin uitiin, syötiin ja istuskeltiin iltaa.

Lauantain aloitettiin uimisella. Olipa ihana uida pitkästä aikaa koirien kanssa varsinkin Keiko on kovin hellyyttävä kun vahtii tarkasti ettei mamma vaan huku.

Keesi pääsi aloittamaan treenit agilityllä. Pikkusen kuuma ilma rajoitti tekemistä. Keesi teki muutaman esteen pätkissä ja hienosti sujui.

Keikokin otti vähän aksaa. Niistoa treenailtiin ja toimii kivasti Keikolla. Sylkkäreitä yritin myös. Ne on Keikolle jotenkin tosi hankalia mutta pitää vaan jatkaa treenejä.

Molemmat treenas myös hiukan tokoa myöhemmin päivällä. Keikolle seuraamista ja kaukoja. Keesi ei kauaa jaksanut keskittyä kun oli skipi kavereita jota ois ollut niin kiva moikkailla. :D Muutama hyvä seuruu pätkä ja paikalla olo kuitenkin saatiin.

Paikalla oli myös muutama koirakko esittelemässä Rally-Tokoa. Olin aikaisemmin ajatellut lajin olevan ihan hömppää mutta kun kokeiltiin Keikon kanssa niin se olikin ihan ältsin hauskaa! Oli pakko koittaa myös Keesin kanssa! Hienosti molemmat koirat teki vaikka mä olin ihan pihalla! :D  Joskus vois yrittää treenailla ihan kisoihin asti.

Käytiin vielä tekemässä esineruutua. Epäilin jaksaako Keiko etsiä kun on niin kuuma ja paljon oltiin jo tehty. Ruutu oli muistaakseni 20m x 50m. Eli semmoinen kapea kaistale. Keiko teki tokana ja sai katsoa kun esineet vietiin. Hienosti irtos takamerkeille asti ja aloitti etsimään. Löysi ihan nopeasti esineen ja lähti palauttamaan sitä. Kun lähti tuomaan juoksin karkuun kun on ollut aikaisemmin ongelmaa ettei tuo reippaasti loppuun asti. Pidettiin pienin tauko jonka jälkeen Keiko pääsi taas hommiin. Näki taas kun esineet vietiin. Meni taas hienosti perälle saakka ja toi nopeasti. Mietin hetken otanko vielä yhden vaiko en. Onneks uskalsin kuitenkin vielä yrittää.  Keiko joutui hetken kauemmin etsimään ja kerran kattoi muhuin päin josko auttaisin. Odotin että jatkaako hommia ilman apua ja jatkoihan se. Esinekkin löytyi hetkenpäästä. Tuli kyllä niin hyvä mieli!

Koirat pääsi vielä uimaan lopuksi ja ilta meni syödessä, juodessa ja oleillessa.


Sunnuntaina oli mätsäri johon Keesi pääsi harjoittelemaan. Hienosti pikkunen seisoi. Pöydällä olossa ja ravaamisessa vielä treenattavaa mutta niihinkin saatiin kivoja vinkkejä. :) Keesi sijoitus oli Pun1 ja Bis2!

Ihana viikonloppu kivojen ihmisten ja koirien kanssa! Kiitos!

1 kommentti:

  1. Voi että mä oon kateellinen kaikille joilla on joku oma rotuleiri! Gööteillä kun ei ole mitään :(

    Kuulostaa tosi mukavalta, onnea hienosta mätsärisijotuksesta!

    VastaaPoista