torstai 21. heinäkuuta 2011

Oivalluksia!

Treeniä agitokolassa.

Eilen perussarjaa molemmille ja Keesi harjoitteli myös taipumista. 

Keiko teki puomia. Nyt oli kontaktit kunnossa ei valunut kertaakaan läpi. Keppejä muutaman kerran. Rengasta treenailtiin myös kun oli viimeksi kisoissa jotenkin epävarma. Nyt meni kivasti kerran tais tulla sivusta. Pientä pätkää jossa treenailtiin niistoa, takaakiertoja ja putkelle takaaleikkaus. Ihan perus Keikoa. Niisto toimii Keikolla aika kivasti. (Rimat alimmassa mahdollisessa.)

Keesi oli oikeen pirteellä tuulella ja sai tehdä keppejä kuudella. Tehtiin myös putki kepit pätkää ja meni kyllä hienosti! Putkea myös yksittäisenä ja aloitettiin myös renkaan opettelu. Otettiin myös muutama kilpajuoksu namikupille löytyi pikkumustastakin vauhtia! Keesi yllätti mut tosi positiivisesti! teki hyvällä tempolla ja ei edes kauheesti haistellut tai sählännyt omiaan!

Eilisestä innostuneen ajelin tänään heti herättyäni uudestaan hallille.

Keiko aloitti putki puomi erottelulla. Oli hyvin kuulolla ja nätisti kuunteli käskyjä. Kertaakaan ei mennyt väärin vaikka olin tehnyt harjoituksesta tahallani tosi vaikean. Kepeillä treenattiin takaaleikkauksia ja valsseja. Ei ihme kyllä ongelmaa tässäkään. Eteen käskyä kerrattiin kanssa, hyvin oli muistissa

Keesi aloitti kolmen hypyn suoralla. Vauhdilla pinkoi kupille. Tein myös pari kertaa hypyjen väliin valssin. Ekalla toistolla pudotti riman muilla toistoilla ei ongelmaa.. Jatkettiin rengas treeniä. Kivasti saatiin tätäkin eteenpäin.  Putkea yksittäisenä ja muurin kanssa. Kaverille tuli kiire putkeen ja ois ollut sen mielestä nopeempaa juosta vain muurin ohi. Onnistuneitakin suorituksia saatiin. Keppejä oli nyt kahdeksan. Ois mielellään hypännyt aina viimeisen ohjurin yli. Laitoin siihen sitten tupla ohjurit ja malttoi kepittää loppuun asti. Keesi ei tehnyt kaikkea tietenkään yhteen putkeen vaan koirat vuorotteli. Rimat Keesillä kanssa alimmassa mahdollisessa. 

Keesi oli aivan ihana tänään ei kertaakaan haistellut. Oli innokkaasti heti tekemässä ja ois tehnyt vielä lisääkin. Huomasi että sillä oli oikeasti hauskaa! Asiaan on varmasti vaikuttanut mun oma asenne Keesiin. Olin kannustava, kehuin, en hermostunut vaikka meni väärin. Mä olen ollut Keesille treenatessa turhan ankara ja nyt viime aikoina huomannut että Keesikin on aika ohjaajapehmeä niin kuin Keikokin.  Tuntuu että mä vihdoin ymmärrän pientämustaa vähän paremmin.

Keiko tokoili vielä loppuun. Katsottiin luoksaria joka vaikutti olevan vielä kunnossa. Onneks.. Hyppynoutokin oli vinoa perusasentoa lukuunottamatta oikeen nätti. Keiko teki myös aivan upeat kaukot ja vielä kisamatkalla! Vautsi! Metsku edelleen ÄLLÖÄ! Liikkeessä istumisessa hiukan epävarmuutta... jatketaan siis treenejä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti