keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kohti koetta!

Keiko treenasi eilisestä radasta alkupätkää saatiin hiottua tosi kivaksi. Treenailtiin myös pöytää eka yksittäisenä ja sitten radassa.

Keesi teki pientä putken ja hyppejen kanssa pientä pätkää. Varasteli taas mutta muuten hyvin. Keppejä tehtiin kymmenellä ja nyt suurin osa toistoista niin että mä vain lähetin paikaltani. Hienosti haki ite kepit ja malttoi loppuun asti. Vauhti vielä hidas mutta kai se siitä nopeutuu kun saa varmuutta. Rengasta ei muistettu tehdä mutta uutena otettiin pöytää.


Keiko aloitti tokoilut tunnarilla. Muistuteltiin vain oman haulla. Sitten vieraat kasaan ja oma niiden eteen pikkasen kauemaksi kasasta. Juoksi kapuloille ja haistelematta toi vain jonkun. Seuraavalla toistolla otti suuhun taas vaan jonkun ja vasta sen jälkeen muisti haistella muut löysi oikeankin. Keepin ilme oli melko huvittava kun tajusi "voi perkele se olikin tuo" Ratkaisi pulman sitten niin että toi molemmat. Huoh.. Meinasin hettää hanskat tiskiin jo tässä vaiheessa mutta onneksi jatkoin.. Seuraavalla toistolla haisteli ensin muita ja löysi oman! Toi mulle ja pidettiin vuosisadan bileet! Koska olin ahneella tuuleella jatkettiin vielä muutamia toistoja ja viimeisellä kerralla kapulat oli jo ympyrässä tarkasti nuuski ne ja hienosti palautti oman! Hieno Keiko! Kapuloita kului mutta kyllä kannatti!

Hyppynoutoa seuraavaksi ensinmäisestä palkkasin vauhdista ja toinen otettiin kisamaisesti. Muuten hyvä mutta palautus hiukka väljä ja perusasento vino..

Metskua kans ekana yks vauhtina ja seuraava kisamaisesti . Nyt nosti hienosti ei ällöttännyt. Samat ongelmat oli kuin hyppynoudossakin.

Siirryttiin vielä sirkuskentälle tekemään ruutu. Joka sekin ihan hyvä. Kisamatkalla tehtiin.

Tiedän etten ehdi ennen koetta saada hiottua kaikkea mitä pitäs jotta ykköstulos ois mahdollinen. Jos treenit jatkuvat tätä rataa niin mennään kokeeseen ihan treenin kannalta pitämään hauskaa ilman tulos tavoitteita. :) Mä en muutenkaan ole ollut turhan tarkka kun liikkeitä on tehty. Ei vaan ole jotenkin mun juttu nillittää joka asiasta joten meidän liikkeissä se kyllä näkyy.. ;D Myöhemmin voi ruveta harmittamaan ettei opettanut kaikkea ihan priimaks mutta se on sit sen ajan murhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti