sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Tottelua!

Tokoilua taas.

Kaukot. Yksittäisiä vaihtoja pidemmällä matkalla. Muutamassa jumitti mutta ei pahasti. Keikolla on hyvä tekniikka kunhan saadaan näistä varmat niin tulee kyllä hienot!

Eteentulo treeniä. Hienosti ollaan saatu nyt molempien asenne muuttumaan tässä. Mä en ole enää kettuuntunut ja Keiko alkaa saamaan itsevarmuutta. Uskaltauduin ottamaan myös pari Alon luoksaria. Upeesti Keiko teki. Ei jättänyt enää metrin hajurakoa muhun. Jee! Ihana huomata että ongelma ei ollutkaan niin suuri mitä luulin! Onpas ihanaa olla väärässä!

Luoksarin maahan menossa edelleen ongelmia. Ei mene maahan asti. Pitää nyt hetki pohtia miten jatkossa treenataan näitä. Hassua kun ennen tokoilu taukoa tää oli ihan hieno ja toimi mutta nyt ihan hakusessa..

Keesi aloitti seuraamisella. Tehtiin eka tarjoomisen kautta. Hienosti rupes tarjoomaan kun käveli vaan. Sit pari pätkää suoraa jossa pysähdyksiä. Saa olla tarkkana että ottaa perusasennot kun välillä keesi ei niitä ota. Käännöksiä molempiin suuntiin ja täykkäriä.. Hienosti käyttää takajalkojaan käännöksissä! Täykkäriä ei olla hirveesti treenattu. Vielä mietin että kumpaan suuntaan se Keesin kanssa kannattas tehdä. Kokeilin molemmilla tavoilla ja oikeelle tehdessä jäi jälkeen. 

Paikallaan istumista. Hienosti nökötti. Ei se nyt mikään patsas ollut mutta hyvä Keesiksi! ;D

Loppuun yksi luoksetulo. Matkaa huimat kolme metriä. Nätisti tuli ja hyvin osas kääntää itsensä sivulle.

Keesin treenaamissa on tärkeintä muistaa lopettaa ajoissa ja  vielä silloin kun se jaksaa keskittyä. Ei ole mitään mieltä jatkaa siihen asti että Skipin keskittymiskyky loppuu ja se juoksee ympäri kenttää lällättämässä!:D Voikun muistaisin tämän  myös jatkossa! Keesin kanssa on kyllä hauska treenata! Ihana katsoa kun se yrittää niin kovasti!

Keiko teki ruutua. Muutamassa lähti hoipertelemaan ihan minne sattu. Muuten ihan hyviä.

Oli aika kuuma ja Keiko selvästi normaalia löysemmän oloinen.. Halusin kokeilla jaksaako kuumuudesta huolimatta seurata pidempää kaaviota ilman että kontakti kärsii.. Tehtiin super paljon suoraa ja muuta "tylsää".. Siitä huolimatta hienosti keskittyi piti sitkeästi kontaktin ja paikan, vaikka kuumuus sekä treenit varmasti jo väsytti... Hieno Keiko! Ihana huomata että seuraaminen joka aikoinaan oli niin vaikeaa on parantunut ihan älyttömästi!


Vieläköhän se tuosta venyis?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti