torstai 2. kesäkuuta 2011

Keiko aloitti kaukoilla.

Eka olin ihan sen edessä palkkasin jokaisesta vaihdoista. Sit avon matkalla muutama vaihto joista palkkaksi pallo. (Joo joo tiedän että viimeksi kirjoitin treenaavani ensi kerralla vain lyhyellä matkalla mutta koska olen ahne...)  Loppuun maa-istu-seiso voin matkalla. Ei mitään ongelmaa nyt missään vaihdoissa..

Mietin mitä tein nyt eritavalla ja tajusin että viimeksi taisin tuijottaa keikoa aika painostavasti ja ajattelin että se jumittaa kuitenkin.. Miksiköhän on valillä niin pirun hankala muistaa että Keiko lukee mua kuin avointa kirjaa ja astii jokaisen pienenkin mielialan musta heti. Mun pitää muistaa luottaa koiraan ja ajatella että se osaa kyllä.

Keiko tarjos seuraamista joten tehtiin sitten pieni kaavio kun toinen niin kovasti halusi seurata. :D Hienoa ja tarkkaa seuraamista.

Luoksaria ensin läpi juoksuilla ja sit pari maahan menoa eka oli vajaa toinen ihan ok jätettiin siihen.


Keesi sai myös tokottaa ja sekin halus seurata.. Osaa kyllä upeesti seurata kun itse tarjos! Naksuttelin paljon ja palkkailin. Sitten eka istualtaan paikkalla oloa. Hyvin pysy muutaman kerran tarjos maahan menoa. Loppuun maassamakuuta ja sivulta maahan menemistä. Hieno pikku Keesi!

Keikolle loppuun ihan muutamia ruutuja. Selkeesti nyt näkee että on lamppu syttynyt. Aika edessä on mutta menee joka kerta samaan kohtaan.

2 kommenttia: