tiistai 31. toukokuuta 2011

Voivoi!

Aamu tokot lähikentällä.

Keiko teki ruudun loppu osaa. Pallo kainalossa josta pudotin heti kun tuli seuraamaan oikeaan kohtaan. Kaikki toistot ihan hyviä.

Ruutua vaihtelevilla matkoilla. Haki nyt hyvin paikkaa pari kertaa jäi liian eteen mutta korjas itse ennenkuin ehdin sanoa mitään.. Alkaa vihdoinkin oivaltamaan mitä pitää tehdä..

Keesi sähelsi tähän väliin seuraamista ja maahan menoja.. Pikkukoiralle ei ole kyllä toko tauko tehnyt yhtään hyvää.. Oli ihan pihalla ja muistuteltiin sitten vaan perusjuttuja sekä leikittiin..

Keikolle kaukoja.. Jumittaa tosi pahasti varsinkin istumasta seisomaan. Läheltä sujuu mutta kauempaa ei.. Otettiin yksittäisinä ja sain pidempääkin muutamia. Ens kerralla otetaan vaan läheltä josko sais varmuutta.

Keesin kanssa leikkiä. Rallattaa aika pahasti lelun kanssa, palauttaa kyllä mutta vasta kun häntä huvittaa.. Huoh!

Keikolle eteen tulo treeniä. Kivalla asenteella tuli ei paineistunut. Oikea asenne alkaa siis löytymään..Loppuun Keiko teki luoksarin maahan menoa.. Jumitti tässäkin jäi ekoilla toistoilla seisomaan ja kyttäämään.. Kolmannella kerralla onnistu ja lopetteen siihen.


Jatketaan treeenejä pakkohan niiden on jossain vaiheessa alkaa sujua.. Eikö?!


Keesi kävi eilen terveystarkeissa. Polvet terveet. Toisessa silmässä oli jotain pieniä rasvapisteitä (??) En oikeen ymmärtänyt mitä ne oli..  Ei kuitenkaan ole perinnöllinen ja ei haittaa Keesiä mitenkään.. Voivat hävitä ajan kanssa.. Lonkat oli ihan hienot.. Epäili että oisivat B:t. Mutta katotaan nyt mitä ne Kennelliitossa noista lausuu.. Jokatapauksessa voidaan nyt harrastaa mitä halutaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti