sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Huippua!

Alkuun Keikon Luonnetesti video löytyy tuolta. Kiitos vielä kuvaajalle ja leikkaajalle! :)

Torstaina treenattiin hyppytekniikkaa Vapun luona. Molemmat koirulit suoriutuivat oikeen hienosti. Varsinkin Keesi yllätti mut positiivisesti oikealla työ asenteellaan ja keskittyikin niin upeasti. Saatiin läksyjäkin mutta niistä joku toinenkerta enemmän.

Eilen lähdettiin Mian ja koko koiralauman kera Harjavaltaan ryhmikseen. Meiltä löytyi erinomaisia koiria! :D Skipi ja kelpi kehä meni tietysti päällekkäin joten Mia esitti Keikon ja hienosti esittikin! Kiitos!

Keikon arvostelu:

Good size. Correct bite. Exc angulations. Exc movements.

ERI1, SA, PU4, VA-SERT 
Tuomarina: Lokodi Zsolt Csaba, Romania

Keesin arvostelu:


Hyvät mittasuhteet, mutta vielä hieman ilmava. Koiran tulee saada vielä massaa. Kaunis pää ja ilme. Hyvä ylä ja alalinja. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin.


ERI3 
Tuomarina: Stenbock Janiki, Israel

Myös Kio sai Erin! Huippua! 

Tänään Startattiin Purinalla. Tehtiin kiva rata ja siitä palkinnoksi viimeinen nolla ajalla -6,38 sija. 3 ja siirto maksikakkosiin! 


Rata vaikutti aluksi musta aika ällöltä mutta kun päästiin tekemään niin olikin ihan kiva mennä! Keiko oli hyvin kuulolla ja en tunaroinut itse. Muutama pidempi kaarros sekä pari kertaa meinasin taas jäädä haaveilemaan mutta onneksi heräsin ajoissa ohjaamaan koiraa! :D


Nyt pikkasen kisataukoa ja Juhannuskisoissa startataan sitten kakkosissa. Mukava viikonloppu hyvässä seurassa ja kivoin tuloksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti