keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Miksi tehdä se tänään jos sen voi tehdä huomennakin?!

Treenit on jäänyt muutamaan hassuun agi treeniin. Viime viikolla paikkailtiin Miaa ja Kioa Agilityakatemialla. Kahta eri pätkää joista ensimmäinen sujui tosi kivasti.  Toinen pätkä ei sujunut koska ohjaajalla on niin lahopää. Pätkä oli aikamoista takaakiertojen ja kieputuksen juhlaa. Hyvä treeni ois meille ollut mutta kun ei muista niin ei vaan muista.

Eilen kesäkauden ekat ohjatut agitokolassa. Tehtiin rataa ja keiko oli onnesta soikeena. Vautia riitti ja päästiin muutaman kerran myös nollalla läpi. Vois yrittää latailla jonkun radanpiirto ohjelman niin joku vois ymmärtää näistä treeni selostuksista hiukan enemmän. Linkkiä saa siis laittaa kommentteihin.. ;)

Kalenteri on on toukokuun osalta täyteen buukattu ja nyt pitäis olla treenaaminen täydellä teholla päällä. Mutta mitä tekee Tia. Lenkkeilee vaan koirineen ja hokee "huomenna menen ja aloitan". Bh koe:kin lähestyy ja tarvis varmaan tehdä muutakin kuin vain avata sääntökirja. Motivaatio tokon suhteen on kadonnut aika kivasti.

3 kommenttia:

  1. Tokomotivaatio, mikä se on? :D
    Eli ei ole näkynyt täälläkään :D

    VastaaPoista
  2. Ääh TOKO nyt siel menee mut apua tuo agility...flexitrack niminen ohjelma oli mulla ennen. Mut en muista mistä latasin sen ilmaisversion. Tutkin asiantuntijan kanssa jossain vaiheessa asiaa. ;)

    VastaaPoista
  3. Flexitrack mullaki vanhalla koneella oli ja on musta parempi kuin tämä mitä nyt olen käyttänyt eli agility blues.

    Ja toko on ihan tyhmää!

    VastaaPoista