perjantai 17. kesäkuuta 2011

Itsevarmuutta ja takajalkoja etsimässä!

Eilen treenattiin Vapun luona hyppytekniikkaa. Tällä kertaa molemmissa koirissä näkyi ne ongelmat jota tiesin niillä olevan.. Saatiin läksyt nyt niihin ja päästään työstämään molempien hyppytekniikkaa paremmaksi. Keikon kanssa päädyttiin myös siihen että mun on parasta nyt aluksi olla edessä alustan vieressä. Keiko ajattelee niin kovasti mua ja tahtoo nähdä musta/mun naamasta tekeekö oikein parempi että olen nyt edessä jotta keskittyy hyppäämiseen. Keikolla on kova tarve tehdä oikein ja se tarvitsee paljon lisää itsevarmuutta ja onnistumisia. Laitan loppuun molempien treeneistä videopätkiä noita on paljon lisää galleriassa mutta en jaksa kaikkia linkkailla.
 

Keesi jättää takajalat "roikkumaan" ja lisäksi hyppykaari aika olematon. Keesillä oli paljon menoa ja meininkiä mutta voikun keskittyisi yhtä tarmokkaasti eikä vaan pistelisi menemään.. Keesin takajalat saikin ison kasan läksyjä mitä voi treenata ihan lenkeillä ja kotona.

Keiko    Keesi      Keesi      Keiko


Tänään tokoiltiin ja jatkettiin itsevarmuus teemalla. Paljon helppoja juttuja ja hömpöttelyä. Keiko tarjosi eteentuloa ihan itse! Vau! Innostu vielä lisää kun huomas miten paljon ilahduin. Ihana Keiko! Treenattiin myös edestä sivulle tuloja.. Muutama vino oli joukossa mutta jätin ne vain huomioitta ja hienoista paljon kehuja ja palkkaa.. Pitäisi vielä enemmän muistaa suulliset kehut ja rapsuttelut kun ne on ne mistä tuo keepi ilahtuu niin ja pallo! :)


Maasta seuraamaan kutsumista muutamia toistoja. Yhden kerran tuli väärälle puolelle seuraamaan korjas käskystä. Muut toistot hyviä.

Kaukoja. Nameilla eka. Otti painetta jostain. Tehtiin pallolla ja korkeammassa vireessä. Paljon parempi ja pidemmältäkin teki iloisesti ja varmasti.


Keesi teki teki lyhyttä seuraamista palkkaa sai paljon. Nyt pidin sen remmissä jottei lähde vapautuksesta haistelemaan. Liikkeestä maahan menoja ilman seuraamista. Hienoja mutta en malttanut lopettaa ajoissa.. Hyi minä! Loppuun odottamista istualtaan. Tässäkin oisin voinut pikkasen vähemmän aikaa treenata. Mutta hienosti Keesukka teki!

Keiko otti loppuun ruutua. Paljon toistoja niin että pallo ruudussa ja muutama läheltä niin että pallo ei ollut valmiina. Alkaa tajuta vihje sanan ja palkkasin myös kun katsoi vihjeestä ruutuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti