tiistai 29. toukokuuta 2012

Treeniä!

Kävästiin äsken kentällä parin päivän toko tauko kutistuis siis päivään.. hups..

Keiko aloitti seuraamisella ihan lyhyttä ja paljon palkkaa. Käännöksiä myös, kaikki hyviä.  Liikkestä istumista. Nyt huomasin eron miksei istunut kokeissa.. Kun teen istumisen vilkaisen koiraa sivusilmällä ennen käskyä, seisomisessa en sitä tee.. Jatketaan siis näin kun ei sitä vilkaisua huomaa..

Kaukoja piti tehdä Riitan neuvoilla mutta enpä päässyt niitä käyttämään kun kaveri ei jumittanut. :D Ekasta noususta palkka. Sekä istumen että seisominen hyviä. Myös yksi seiso-istu joka vaikein tässä liikkuu aina vähän. En jaksa hinkata sitä pois kuin ei mun tavoite ole 10 kaukot vaan innokkaat ja jumittamattomat kaukot. :) Otin myös virittely sanan käyttöön sitäkin Riitta meille suositteli.

Ruutu samaan suuntaan kun kokeissa eli oikealle. Joopa joo kyllä se sen nyt osasi.. Mä veikkaan että Ruudun ogelmat liittyy kuitenkin jollain tapaa ohjattuun ja että välillä sekoittaa kumpaa tehdään.. Ruutuun otan nyt vieläkin selkeämmän virittely sanan joka eroaa selkeästi ohjatun vastaavasta.. Mä en ole ikinä ollut varsinaisesti  mikään virittely sanojen ja tippien fani mutta kai se on nyt vaan niitä opeteltava käyttämään.. Haluan rakentaa ne niin että ne sanotaan siirtymissä eikä enää perusasennossa..

Luoksarissa oli sitten ongelmaa hiipii, ennakoi, ravaa eikä tule kunnolla eteen. Hinkattiin vaikka kuinka kauan eikä mitään muutosta laitoin sitten tauolle.. Tauon jälkeen teki jo paremmin ja vikat toistot oli jo kivoja.. Keikon eteentulosta tuskin koskaan tulee mitään mahtavaa.  Jännä että eteentulot kaikissa noudoissa on paljon parempia kuin luoksarissa..

Keesi aloitti ihan perusasennoilla ja käännöksillä.. Käännöksiä ollaan tehty tosi vähän ja sen kyllä huomaa.. Lisää treeniä niihin varsinkin täyskäänökseen. Liikkeestä seisomisen on tajunnut ihan parin päivän sisällä ja nyt ekaa kertaa tehtiin kentällä. Hienoja! Teki myös seuruusta ja ne oli parempia kuin takaperin kävellessä.. Toistoja lisää sekä pysymis treeniä niin hyvä tulee.

Paikka makuuta. Hyvin pysyi. Tähän tarvis nyt muita koirakoita jotta näkee mihin tässä pyritään.

Loppuun luoksari joka ihan sairaan hieno! Tähän vois ottaa käskytyksen jo mukaan. :)

Keesin alo liikkeet on aika hyvällä mallilla. Hyppyä ja luoksepäästävyyttä ei olla tehty vielä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti