sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pahamieli & näyttely tuloksia!

Tänään oli päivä jota mä olin odottanut innolla kaksi viikkoa. Harmi vaan että se meni meiltä ihan ohi. Mä en ollut herännyt herätys kelloon ja ei ehditty tokokokeeseen kirkkonummelle. :`/  Siirtyy EVL startti toiseen kertaan. Harmittaa ihan sairaasti enkä viitsi asiaa enempää miettiä kun tulee vaan pahamieli.

Eilen näyteltiin molempien koirien voimin Harjavallassa.

Keikolle ERI AVK 3 tälläisellä arvostelulla

"Hyvä koko, mittasuhteet, kunto, temperamentti. Tyypillinen pää. Oikea purenta ja kaula. Hyvät kulmaukset. Hyvä liike ja käsittely"

Tuomarina: Miodrag Vretenicic Montenegro

Ihan tyytyväinen olin Keikon tulokseen muuten mutta harmittaa kun sitä on niin vaikea saada esiintymään. Jatkossa pyrin ilmoittamaan vaan näyttelyihin johon Mia pääsee esittämään kun mun kanssa seisoo aina ihan kasassa.. Keikon veli onneksi pokkasi sertin ja valioitui! Onnittelut heille! :)Keesille ERI SA AVK 1 PU1 SERT VSP 


"Erinomainen uros. Kompakti. Erinomainen ylälinja. Erinomainen pää ja ilme. Korkea hännänkiinnitys. Riittävät kulmaukset ja tasapainoinen. Laadukas turkki. Erinomaiset liikkeet ja esiintyminen."
  
Tuomarina:: Valentina Ivanicheva Venäjä

  
Keesi esiintyi tavalliseen tapaansa innokkaasti. Liikkeessä jouduttiin taas vähän hakemaan oikeaa rytmiä mutta liikkui hyvin silloin kun mä muistin miten sen kanssa pitikään mennä. 

Keesiltä puuttui sit enää yksi serti ja muutama päivä ikää.. ;D

1 kommentti: