sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tapaamassa ruskeaa sukua!

Eilen nähtiin n. 25 Keikon sukulaista Didaktic`s treffeillä Kana-areenalla. Ihania Koiria.:) Treenailtiin myös pikkasen Agia ja tokoa.

Keikon agit ihan ok. Mulla vaan mennyt hiukan maku koko touhuun kun en vieläkään osaa suunnitella ohjauksia meille sopiviksi ja sujuviksi. Mars satulinnaan siis..

Tokoissa paikalla olot, ruutu ja seuraaminen hyviä.  Hyppynoudossa varasti muutamasti liikkurin käskystä. Nykiihän se mutta ei oo ennen tätä kertaa varastanut. Heitin kapulan aika lähelle ja auttoi selvästi kun palautus hyvä.. Ohjatuttu oli vaikea kapulat oli tosi lähellä merkkiä johtuen siitä että halli oli hyvin kapea.. Jälkiviisautena se ettei olis pitänyt tehdä ollenkaan tuolla ohjattua kun aivan liian vaikea harkka meille vielä.. Ei mennyt merkille siis ja sitä sitten hinkkailtiin hetkinen. Kerran haki vasemman joka ihan hieno ja palautus hieno ja suora! Tunnarissa toi eka väärän.. Toisella kertaa oma mutta epävarmuus nosti taas päätään ja halusi palauttaa liikkurille.. Keiko ei ilmeisesti vieläkään laske vihjeistä virettään itse.. pöh..

Keesi teki yhden ihan sairaan hyvän seuruun! Ja leikki kun heikkopäinen! :)


Mukava päivä! Kiitos kaikille mukana olleille ja tietty Susalle järjestämisestä! Erityis kiitokset mahtavalle matkaseuralle Mia,Tarja ja Aarre + loput karvakasat! :D

(c) Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti