maanantai 28. toukokuuta 2012

Tokoa Askolassa!

Tänään tokoiltiin Askolassa. Onnea Sonja & Piina! jo toinen ykkönen!

Tänään ei ollut meidän päivä. Opin Keikosta kyllä totaali uuden piirteen. Jos hän on jotain päättänyt on aivan sama mitä minä sanon..  Eilen hehkutin kuinka kiva piirre Keikon itsevarmuus kokeessa on. Tänään ei ollut kun tyyppi teki muutaman liikkeen ihan takkiauki.. Ei oltu yhtään samalla fiiliksellä kuin eilen vaan molemmet hommaili kehässä ihan omiaan. Mä en osannut virheiden jälkeen nollata päätä ollenkaan vaan armoton ketutus vaan kasvoi..

Liikkeet oli sekoitettu. En muista muuten miten meni mutta Tunnarilla alkoi ja ruutu oli toka.. Tuomarina Laisi.

Paikalla istuminen: 8 Oli napsinut ötökkää.. huoh..

Paikalla makuu: 8 Oli taas nuollut itseänään tällä kertaa tassua..  Tähän näytyy puuttua..

Seuraaminen: 8 Tuntu ihan hirveältä. Hitaassa edisti juoksussa jätätti..

Z:ta: 7 I-S-M Ei istunut vaan jäi taas seisomaan.. Jotain teen nyt eritavalla kehässä kun osasi ennen koetta tän ihan hyvin..

Luoksari: 8 Hyvät stopit. Vikan pätkän tuli tosi hitaasti ja jäi kauas eteen tulossa..

Ruutu: 0 Ei muistikuvia mitä oikeasti tapahtu ja miksi Toisti melkein saman kun eilen paitsi että tänään ei löytänyt ollenkaan ruutua..

Ohjattu: 0 Hyvin merkille. Lähti hakemaan vasenta vaikka oikea piti hakea. Pysäytin ja näytin rauhassa että oikealle mutta silti lähti taas vasemmalle. Tämä toistui muutamasti kunnes luovutin. Tuhma Keiko. Oli ihan varma että se on vasen ja ei paljon mun ohjeista välittänyt.. Tälläistä ei ole ennen esiintynyt..

Metalli: 9,5: Musta tää ei ollut niin hieno mutta en kyllä muista miksi.

Tunnari: 0 Tämä oli siis ensimmäinen liike. Sain hyvään mielentilaan ennen kehään menoa ja oli jo tunne että hei tämä vois onnistua sittenkin ekana liikkeenä. Hyvä vire kuitenkin katosi kun annoin käskyn.. Täyttä vauhtia kapuloille ja nosti reunimmäisen heti.. huoh.. Maisteli muutamaa muutakin ja lopulta toi oman.. Ihan vähän teki mieli takoa järkeä kelpien päähän.. Tää lopulta tuhosi koko kokeen koska en vaan nollata päätäni ja luopua ärtymyksestäni..

Kaukot: 8,5 Yks tupla..

179,5 pistettä ja ei tulosta.

Muutaman päivän tauko vois olla hyvä ja sitten lisää treeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti