lauantai 10. syyskuuta 2011

Voihan yllätys!

Houkuttelin tai lähes pakotin Mian lähtemään Porvooseen kaikkienrotujen näyttelyyn mun seuraksi ja keikoa esittämään. Onneksi koska sieltä se vihdoin irtosi, ensimmäinen SERT ja kaupanpäälle Keiko oli vielä VSP! Kyllä lämmittää mieltä monen Eh:n ja erkkarin H:n jälkeen. Iso kiitos Mialle kun esitit Keikoa! Tuli todettua että kyllä se vaan Mian kanssa esiintyy paljon paremin. Kelpejä oli 7kpl ja kaikki eri luokissa. Tuomarina John R Walsh Jr Irlannista.

Nice young dog in exc condition. Good prop. Exc outline. Pleasing head. Correct bite. Good angulation front & rear. Needs to settle on the lead to show his movement better. To be critical he is on the high side for me.

ERI SA AVK1 PU1 SERT VSP

 

On jäänyt viime viikonlopusta päivittämättä. Keesi pyörähti Vantaalla näyttelyssä hienoin tuloksin. Hauska esitettävä kun niin täpäkkänä kulkee kehässä. Paitsi pöydällä oli taas ällöä! Skipejä viisi ja kaikki eri luokissa. Tuomarina Cristian Stavarache Romania.

Typical in size. Sissors bite. Excellent expression. Almoust square  body. Goog bone. Well angulated. In movement in hindquarters a little high. Tail well set. Excellent temperament.


ERI SA JUK1 PU3 vara-SERT

3 kommenttia:

  1. Onnea sertiläisille! Kyllä ne tulee loputkin
    Terv Leena ja se toinen kirppuraäntä, jota on myöskin välillä vaikea ymmärtää

    VastaaPoista