tiistai 13. syyskuuta 2011

Aksaa ja hyppynoutoa!

Tänään vikat kesäkauden aksat agitokolassa. Raahauduin hallille puolituntia aikaisemmin jotta ehtisin treenata Keesiä pitkästä aikaa.

Muistuteltiin mieleen pikkasen välistävetoja ja valsseja. Ne sujui kivasti. Mutkaputkella huomasin että Keesille oli hankalaa jos ohjasin putkeen ulkoreunasta tai jos yritin takaaleikata putkelle. Noita vahvistettava alustan kanssa ihan yksittäisenä.  Keppejä tehtiin ihan kokonaisena ohjurit puuttui kahdesta välistä. Hienosti kepitteli. Huomas Keesistä että kun ei ollut pitkään aikaan treenannut niin teki tupla vauhdilla mutta väsähti tosi nopeasti.

Keesillekkin on talveksi treenipaikka joten tulee säännöllisesti treenattua ja innolla odotan että pääsen kunnolla treenaamaan pikkumustan kanssa. Keesikin varmaan tykkää kun saa ihan oman ryhmän ja pääsee oikeisiin töihin. :)

Keiko sai ottaa hyppynoutoa ennen treenien alkua. Se palautus kun tarttis saada kuntoon ennen koetta. Aloitettiin ihan matalalla jottei tarvitse liioitella hyppyä eikä vauhtia. Hienoja tiiviitä palautuksia saatiin aikaseksi. Lisäsin puuttuvat laudat ja ensin tosi pitkällä matkalla vain paluuhyppy kapulan kanssa. Ei ongelmaa kun ohjasin kädellä. Tehtiin myös ilman apuja ja ihan kokonaisenena liikkeenä eikä yhtään huonoa palautusta tai puhettakaan että ois hypännyt mun ohi. Täytyy silti aina treenata tätä kun on mahdollisuus tehdä hyppyä. Viimeksikin luulin että ongelma oli jo ratkaistu vaikka niin ei ollutkaan.. ;D Muistuttelin myös suorista perusasennoista ja ettei vajaat  kelpaa. Nopeesti tarjosi suorempia. :)

Sitten aksaa. Tosi kiva rata jossa päästiin kokeilemaan leijeröintiä joka sujui tosi hyvin. Muutenkin onnistuin valitsemaan meille sopivat ohjaukset. Edelleen mulla ongelmia ajoituksen sekä rytmityksen kanssa. Silti tuntuu että edistytään ja lamppu syttyy munkin päässä yhä usemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti