lauantai 24. syyskuuta 2011

Onnistumisen iloa!

Kisatauko oli ilmeisesti tehnyt meille hyvää!  Elikkäs tänään kaksi starttia purinalla. Molemmissa tuomarina Esa Muotka.

Ekana hyppis.

Osa käänöksistä valui ja  aidalla 11 olin myöhässä valssaamassa. Pituuden jälkeinen käännös valahti ihan kunnolla taas myöhäsen valssin takia.. Putken jälkeen hiukan varmistelin kahta vikaa hyppyä. Ihan mahtava fiilis jäi radan jälkeen! -6,47 LUVA sijoitus 3/20!Agiradalle lähdettiin hyvillä mielin. Ei oo varmaan ikinä ollut noin rauhallinen ja hyvä mieli radalle menessä kun tänään oli. Kutsuin kakkosen takaa ja muistin jopa vekata kolmoselle. Aalla otti nyt kunnolla kontaktit. Tosin alastulolle käskytin aika vahvasti. Irtos kivasti kuutos putkeen ja ehdin 8 taakse valsaamaan. 10 jälkeen tais vähän valua muuten hyvin. Puomilla ei tullut alas asti ekalla käskyllä mutta korjas kun odotin. Putkeen hyvin ja keinulla hyvä kontakti. Pituudella aloitin jo käskyttämään keppejä käänty niille hyvin mutta epäröi hiukan ja valahti kakkos väliin. Harmi! Arvasin että keppikulma sillä vauhdilla millä niille tullaan on keikeille vielä hankala. Mun ois varmaan pitänyt jättäytyä enempi jälkeen jo ennen pituutta.. Keppien jälkeen valssasin ja siinä mun tarkkaavaisuus herpaantu hetkeksi ja keiko livahti seläntakaa melkein aidalle 19b, siitä siis kielto. Ihan oma vika. Sain jotenkin korjattua uudestaan mukaan ja tehtiin rataloppuun.

Sairaan hyvä mieli jäi vaikka 10 tulikin. Ohjaus sujui muuten hyvin ja pidin omat linjat enkä poukkoillut sinne tänne. Vaadin ottamaan kontaktit kunnolla. Keiko oli ihan mahtava! Harmi kun ei oo kumpaakaan rataa videolla. Varsinkin tokan radan oisin halunnut nähdä kun tuntu niin mahtavalta. Ois ollut mielenkiintoista nähdä miltä se näytti.

3 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköstä menoa teillä kyllä oli! :) Mietin että oliskohan pitänyt tulla moikkaamaan mutta en sitten uskaltanut :p

  VastaaPoista
 2. Isot Onnittelut LUVASTA, hienosta sijoituksesta ja hyvästä fiiliksestä!!!
  Olette SUPER pari!

  :D

  VastaaPoista
 3. Nea höh oisit tullut vaan! Mäkin katsoin että olitteko te siellä mutta en ollut ihan varma tunnistinko kun sulla ei ollut Dustya mukana.. No ens kerralla sitten! :) Kiitos Tuija! :)

  VastaaPoista