lauantai 12. marraskuuta 2011

Treeniä!

Treenailtiin taas niittarissa Sonjan kanssa. Kisamaisesti oli tarkoitus tehdä.

Ruutu: Aivan sairaan hieno! Täysiä merkille josta täysiä ruutuun ja loppuosakin oikeen hieno! Ite meinasin jäätyä kun ihailin miten taitava Keiko oli. :D Jos parantamista haluaa keksiä niin ei ollut ihan keskellä ruutua..

Z:ta: Seiso maa istu järjestys. Joopa joo eipä olla treenattu niitä ohi menoja ja nyt ne sitten hajoili kaikissa muissa paitsi istumisessa. Kääntää päätä ihan ihmeellisesti mun mukana ja kääntyy mukaan ohi mennessä.. Kummaa.. No treeniä ei oo onneks vaikee korjata..

Tunnari: Kapulat ympyrässä. Haisteli kaikki varmaan kolmeen kertaan ja yhtä tais tökätä vähän.. Lähti palauttamaan Sonjalle mutta korjas ihan itse! Hieno Keiko!

Kaukot: Tein pelkillä suullisilla käskyillä kun edelleen ottaa painetta käsimerkeistä. Matkaa varmaan joku 15m.. Yhdessä tepsutteli ja yhdessä nousi eteenpäin.. Hienoa ettei kuitenkaan jumittanut ja kaikki vaihdot teki..


Ohjattua oli tarkotus ottaa mutta ei otettu kun tuli jo pimeetä.. Harmi kun ois halunnut treenata vielä lisää mutta pimeys esti.. Tyhmä suomen talvi!!!

Keesi tokotti myös. Ja voi ei se on niiiiin söpö! :D Seuraamista jossa enimmäkseen naksuttelin sille käännöksiä.. Pikkasen pihalla niistä vielä mutta lähti jo paremmin sujumaan.. Liikkeestä maahan menoa taas. Yksi ihan kokonaisena liikkeenäkin. Itse maahan meno ja edeltävä seuraaminen on hienot. Vaikeuksia vaan pysyä siellä maassa tarpeeks pitkään..Luoksetulo treeniä. Eka ihan pysymistä istumassa joka ihan kohtalaista. Muutaman kerran lähti koikkelehtimaan omin lupinensa.  Ekat luoksarit oli hitaita joten juoksin karkuun kun kutsuin ja tuli sieltä sitten vauhdikkaitakin. :) Keesille pitäs vaan opettaa paikalla pysymistä eri asennoissa.. Tylsäääääääääää!!!!! Tekis vaan mieli opettaa sille kaikkea hauskaa kuten hyppyä, ruutua ja vaikka tunnari! :D

2 kommenttia:

  1. Voidaanko sanoa, että hyvin menee, mutta menköön?:)
    Ihailtavaa treenausahkeruutta!
    Kiti

    VastaaPoista
  2. Niin tai helppoa kun on hyvä koira! :) Keiko se vaan yllättää jokakerta!

    VastaaPoista