sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Keikolle SM-nollat kasaan!

Keiko kisasi eilen kaksi huikeaa rataa saaden myös kaksi puuttuvaa agi nollaa sm kisoja varten. Eka rata oli oikeastaan meiltä nappi suoritus eikä paljoa parempaa oltaisi pystytty. Tokalle jäi varmasti parannettavaa mutta päätin että tehdään varmasti. Tämä oli Keikolle kolmas tupla tälle nollien keruu kaudelle mikä tuntuu myös kivalta että varmuus on ihan todistettavasti kasvanut. Nollia tullut aika tasaisesti siihen nähden että mulla ei ole ollut tapana kisata mitään huimia määriä.

Keiko taukoilee nyt kisoista hetken ja pääsee muutkin vähän kisailemaan. Olin ajatellut että kun Keiko saa nollat kisaa Keesi enimmäkseen. Nyt kuitenkin ilmoitin ensi viikonlopuksi molemmat Tehon ja Keesin. Käydään hakemassa vähän treenilistaa ja Keesin kohdalla miltä kontaktit tuntuu ja Tehon kohdalla onko kepit edelleen kisoissa ylitsepääsemättömät. Teho korkkaa myös pikkumaksi luokan ihan pelkästään mun uteliaisuudesta vaikka tarkoitus olisi jatkossa ihan makseissa kisata. Näiden kisojen jälkeen luulen että helmikuu pyhitään vain treenaamiselle kun kisaaminen on kuitenkin aina siltä pois. Keesille haluaisin vahvistaa keinun osaamista ja Teholle pitäisi tehdä enemmän estefokusta vahvistavaa treeniä.

Teho on paimennellut aina silloin tällöin. Treenit on junnannut paikallaan kun mun ymmärrys ei ole oikeen riittänyt. Poispäin ajo on ollut tuskan syy. On tuntunut ettei edetä yhtään ja sitä myöten myös treenimotivaatio on ollut ihan minimissä. Mia on onneksi kannustanut treenaamaan ja tänään sitten pitkästäaikaa tuntui että homma meni eteenpäin ja mä vähän ymmärsin miksi Teho tekee niinkuin tekee ja mitä mun pitäisi tehdä. Suuntia ollaan myös tehty ja ne on kyllä edennyt kun muistaisin aina vaan vaatia hyviä kaaria enkä tyytyisi niihin suppeisiin. Hetkittäin on tuntunut ettei Teho ota käskyjä vastaan mutta syykin löytyy peilistä. Tänään kun annoin niitä käskyjä edes vähän järkevämmin Teho kyllä ottaa mutta jos käskytän urposti ja koiralle tulee ole että lampaat karkaa ei se niitä halua noudattaa mikä on ihan luonnollista.

Mä kyllä odottelen kovasti jo kevättä! Valoisia iltoja ja lämpimämpää säätä! Vaikka treeni intoa on tällä hetkellä paljonkin toteutus tökkii  Ainakin mun kohdalla pimeä ja kylmä on aina hyvä syy jäädä kotiin! :D
1 kommentti:

 1. THI CÔNG BIỂN HIỆU CHO QUÁN
  Đối với các cửa hàng quán xá không thể không có biển hiệu, biển hiệu như là bộ mặt của quán, để khách hàng có thể nhận diện được quán giữa vô vàn các cửa hàng quán xá khác.
  Mỗi hình thức kinh doanh, mỗi quán xá, mỗi cửa hàng lại có một kiểu biển hiệu khác nhau.
  Ví dụ như biển hiệu quán cafe hay biển hiệu quán trà sữa, biển hiệu shop thời trang hay biển hiệu các nhà hàng, khách sạn thì cần có thiết kế đẹp mắt, sang trọng, mang nét hiện đại hoặc vintage tùy theo thiết kế của quán. Với những biển hiệu này thì đa số sử dụng các loại biển hiệu chữ nổi có chất liệu như Inox, Alu, Mica hoặc thậm chí là Neon,... những chất liệu này có tính thẩm mỹ cao, tạo nên những hình dáng nổi bật, bắt mắt nhưng không kém phần sang trọng.
  làm bảng hiệu quảng cáo
  bang hieu quang cao
  ốp alu
  ốp tấm alu
  Lại có một số biển hiệu khác lại được làm từ bạt Hiflex là chủ yếu như các biển hiệu quán nét, biển hiệu quán ăn vặt, quán ăn bình dân hay biển hiệu các quán bia hơi, quán nhậu, biển hiệu các quán tạp hóa,... Lí do là bởi các hình thức kinh doanh này không cần chú trọng đến tính thẩm mỹ bằng các hình thức kinh doanh ở trên nên việc đầu tư quá nhiều tiền vào biển hiệu là không cần thiết, nên việc sử dụng chất liệu là bạt Hiflex sẽ tiết kiệm được chi phí mà vẫn đảm bảo được biển hiệu rõ ràng, đẹp mắt nhằm thu hút khách hàng.
  làm bảng quảng cáo
  lam bang hieu
  thi cong bang hieu
  lam bang hieu quang cao
  QUẢNG CÁO ĐẠI PHÁT
  SĐT: 0935 79 00 28
  Website: thietkethicongdaiphat.com

  VastaaPoista