lauantai 3. helmikuuta 2018

Hyllyjä ja vähän muitakin..

Teho kisasi viime lauantaina hyvinkäällä kolme rataa.Olin ilmoittanut Tehon Pikkumakseihin lähinnä uteliaisuudesta. Luulenpa että kuitenkin taidetaan mielummin kisata oikeissa makseissa.  Kepit ei suju ei vaan malta, kieltoja tuli muutamia mutta niissä ohjaus vajaa. Tehon kanssa kisaamisen suurimmat ongelmat on nuo kepit ja mun varovainen ohjaaminen. Mä en treeneissä varo enkä ole ikinä radalla hiljaa :D. Mutta kisoissa olen liian varovainen enkä yhtä rohkea kuin treeneissä. Koiralle varmaan vaikeaa. Eka rata aika kaaottinen ja hyl kun uusin aan. Tokalta tulos miljoona ja yliaikaa kun kepeillä neuvoteltiin miten ne kuuluu suorittaa. Tehon mielestä ei oo niin tarkkaa kun jos jättää muutaman väliin pääsee nopeammin. Teho tuli tällä radalla kolmanneksi. Ois ollut helpompi hyllyttää :D Kolmannella multa rennompaa ohjaamista ja oikea asenne. Yksi kielto ja kepit kahteen kertaan eli 10. Vikarata siis ihan kivaa tekemistä jo.

Muistan kun menin Tehon kanssa ekoihin kisoihin ja se vain kiihkoili ja tempoi joka suuntaan odottaessa. Ei syönyt eikä leikkinyt. Tässä se on mennyt eteenpäin nyt pystyi syödä ja leikkiäkkin. Radalla sen kanssa on aina kivaa ja ihan pienistäkin hyvistä pätkistä on onnellinen ja kokee onnistumisen tunnetta.

Keesin vuoro oli sunnuntaina sen kanssa paljon edistystä mutta tulokset ei sitä kyllä kerro. 3 x hyl. Kotimatkalla harmitti. On se nyt vaan vaikeaa. Hyvää oli kuitenkin vaikeat kepit sujui eikä kontakti virheitä.

Kisojen jälkeen Teho on treenannut keppejä, keppejä ja lisää keppejä. Keesi on näyttänyt mulle että osaa kyllä vaikeita keppikulmia ja juttuja kun vain luotan.

Keiko on takoillut agista ja keskittynyt lenkkeilyyn. Sille varmaan pitäisi keksiä jotain muutakin puuhaa mutta kun mua ei oikeen mitkään muut lajit saa innostumaan.

1 kommentti:

 1. ỐP ALU GIÁ RẺ
  Trong lĩnh vực bảng hiệu quảng cáo ngày nay, chất liệu alu đã không còn quá xa lạ với tất cả mọi người.
  Tấm alu hay còn có thể gọi là tấm nhôm alu hay tấm nhựa alu đã và đang được sử dụng rất nhiều trong lĩnh vực dịch vụ làm bảng hiệu quảng cáo, xây dựng, gia công các vật liệu hay trang trí nội ngoại thất. Đây đang là sự lựa chọn của nhiều người bởi ưu điểm và hiệu quả cao mà nó mang lại. Chất liệu alu như một làn gió mới, làm thay đổi hoàn toàn diện mạo cũ kĩ của những bảng hiệu cũ để thay vào đó là những bảng hiệu mang tính thẩm mĩ cao hơn.
  làm bảng hiệu quảng cáo
  bang hieu quang cao
  thi công bảng hiệu quảng cáo
  làm biển quảng cáo led
  * Một vài ưu điểm của chất liệu alu
  - Sử dụng alu khá thuận tiện và tiết kiệm trong thi công ốp tường vì không cần trát vữa, sơn bả.
  - Alu có thể dễ dàng uốn cong theo ý muốn của thợ kĩ thuật để tạo ra nhiều kiểu dáng khác nhau.
  - Về mặt kĩ thuật, tấm ốp alu đáp ứng hoàn toàn các tiêu chuẩn cơ bản cần thiết như: cách âm, cách nhiệt, chống ẩm, chống cháy, độ bền bỉ…
  - Tấm alu có độ bền cao, tính thẩm mĩ tốt với vẻ ngoài sang trọng, sạch đẹp, dễ lau chùi…
  - Cuối cùng, tấm alu khá rẻ nên được nhiều người sử dụng để thay thế những vật liệu đắt tiền khác như gỗ, thạch cao có giá thành cao hơn….
  * Một vài ứng dụng của alu trong lĩnh vực quảng cáo
  Trong lĩnh vực quảng cáo hiện nay, ngoài sử dụng alu làm biển quảng cáo thông thường, người ta còn sử dụng alu trong các vấn đề khác như: ốp mặt dựng alu, ốp alu mặt tiền, ốp alu quảng cáo, làm mặt dựng alu, mái alu, trần alu, cột alu… tại các công ty, cửa hàng, trung tâm thương mại, ngân hàng, siêu thị….
  làm bảng quảng cáo
  lam bang hieu
  thi cong bang hieu
  lam bang hieu quang cao
  QUẢNG CÁO ĐẠI PHÁT
  SĐT: 0935 79 00 28
  Website: thietkethicongdaiphat.com

  VastaaPoista