sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Punaisten mattojen mies!

Torstaina alkoi Keikon ryhmän treenit. Tehtiin melko vaikeaa mutta kivaa rataa. Treenailtiin erityisesti sokkareita jotka mulle vaikeita. Koin joitakin ahaa elämyksiä näiden suhteen ja haluan ehdottomasti oppia nämä kunnolla tekemään.. Lopussa oli pätkä jossa tultiin kepeille vauhdilla ja mä jäin aika paljon jälkeen tässä suoralla. Ilahduttavaa että Keiko meni hienosti kepeille myös takaa ohjattuna. Ei kuitenkaan kestänyt tehdä keppejä loppuun jos en nopeasti tullut tueksi. Joten paljon treeniä niin että jään kepeillä ja palkka edestä.

Perjantaina vuokkosilla. Keesille keppi treeniä. Mentiin ympyrää Putki hyppy putki kepit. Kun mä olen oikealla sujuu jo hienosti ja sain varmuutta miten Keesi pitää kepeille lähettää. Vasemmalta ohjattuna tökkii. Nyt kuitenkin sisään menot suurimmaksiosaksi ok. Tulee siis liianaikaisin kepeiltä pois. Koska ohjurit oli ilmeisesti muuttaneet ulkokentille tehtiin niin että korjasin enkä ottanut aina alusta. Parannusta tulikin ja muutama onnistunut sekä alkoi pujotella melkein loppuun vain viimenen väli oli hankala. Edistystä siis tuli. Mulla on ihan luottavainen olo näiden suhteen ja uskon että saadaan nämä kuntoon kyllä ajan ja treenin myötä. :) Sitten meitä ei pidättele enää mikään! Varokaa sheltit ja borderit täältä tulee hullu hipperke! ;D

Keesi teki myös kontakti treeniä a:lle. Siiveke apuna ja sitä kautta kierrätin menemään alastulolle. Vautsi mikä vauhti ja hyvin muisti pysäytykset. Näihin vaan paljon toistoja ja alan vaatia pysähtymään AINA muuten Keesin kontaktit on kohta samassa huonossa tilassa missä Keikon.. Mun kontakti pohdinta on myös vihdoin tuottanut sen verta tulosta että molemmille tulee vain yksi käsky joka on kii ja vapautus on tule. Joten jos joku joskus kuulee mun sanovan tai poikkeavan tästä jollain tavalla niin voi tulla vapaasti tukistamaan! :D Keikolle pohdin myös aa:lle juoksareita kaaren avulla mutta mietin sitä vielä. Keikon kanssa oli tarkoitus ottaa tätä samaa kontakti treeniä mutta ei ehditty ja KeiKei saikin sitten pitää vapaapäivän tosin sen ilme oli autossa melko pettynyt. Raukkaparka!

Tänään avattiin näyttelykausi! Molemmat pojat oli ilmoitettuna mutta Keikon peruutin kun tuomari vaihtu taas! Jo kolmas näyttely jossa Keiko ei pääse edes kehään asti.. :( Mentiin sitten Keesin kanssa kahdestaan. Keesin mielestä oli aivan tosi kuuma ja hän läkähtyy. Tyypillä kestää tämä kesään totuttelu aina hetken..

Tovin odottelun jälkeen päästiin kehään ja niin kun arvasin ei Keesi liikkunut yhtään pitkällä ruoholla. Seisominen tänään myös haastavaa Keesi ois mielummin istunut. Jos seiso niin se oli sellaista sakemanni seisontaa mistä Keesi niin tykkää! :D Hassu otus! Pöydällä kuitenkin käyttäytyi hienosti. :)

Tuomarina oli Eva Eriksson. Oikeen mukavan oloinen tuomari. Keesin arvostelu on ruotsiksi ja en jaksa kirjoittaa sitä. Mitään kummallista siinä ei ollut. Tuloksena tänään ERI SA VAK2 PU2 VARA-CACIB. Tuo vahvistuu Keesille vielä Cacib:iksi kun pu1 on jo intti.. 

Keesi lomailee nyt näyttelyistä ja palataan asiaan kun Keesi kasvattaa tukan ja päästään sisälle. Muutenkin Keesi on vielä nuori ja nyt on hyvä aika antaa sille aikaa ja palata vasta myöhemmin kehiin. Valioluokissa on kuitenkin tosi kova taso ja kilpailu. Miun pieni taitaa olla sellainen punaisten mattojen mies kun ruoholla ei voi ravata. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti