maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kuulumisia!

Sieltä se kesä sitten tuli! Pojat ei ole lämpimistä helle keleistä järin innoissaan. Päivitys tauon aikana ei ole
Hurjimus 3v!
mitään mullistavaa tapahtunut.

Keiko on ollut hiukan kipeä ja se onkin ollut nyt treenitauolla.. Miestenvaivoja eli eturauhauhanen on hieman ärtynyt. Tällä viikolla saadaan kontrollin tulokset ja voidaan miettiä jatkoa. Keiko on myös menossa fyssarille ja varmaankin roudaan sen vielä osteopaatillekkin. Kovasti toivoisin että se on juhannuksena kisakunnossa. Tokokentillekkin on alkanut taas mieli mennä.  Mä itse saikkuilin menneen viikon kun vanha silmä vaiva muistutti taas olemassa olostaan. Ei muuten ole silmä kipu mitään kovin herkkua..

Keesi on tuurannut Keikoa agissa ja kivasti se etenee. Kuumilla keleillä ei vaan ole parhaimpansa. Kaipa se tottuu. Kepit sujuu treeni treeniltä paremmin ja kontakteissa alkaa taas olla järki mukana. Keesi synttäreitä juhlittiin 14.5. Hurja pikkumusta täytti jo 3v!

Vierailtiin Mian kanssa Tampereella Sirpan luona katsomassa Pipaa ja kaksosia. Hienosto Pipa niitä hoitaa ja pentuset olivat varsin reippaita kelpien alkuja. Mullahan ei ole koskaan pentukuumetta vaan ainainen KOIRA kuume. Pakko myäntää että pennut saivat kyllä jotain munkin pääkopassa aikaan. Onneks näille on jo ihkaomat rakastavat kodit tiedossa. Kyllähän sitä on alkanut toista kelpietä tehdä mieli mutta meillä ei ole nyt koiranvirkaa auki hetkeen ja se tulee sitten kun tiedän että aika on oikea.

Ahmakulman Capoeira
Ahmakulman Calypso

2 kommenttia:

  1. Kyllä on suloisia pienokaisia <3 Vaan mikä ihme sitä Keikoa oikein vaivaa? Saisivat keksiä kunnon hoitokeinot sille, niin sekin pääsisi oikein nauttimaan kesästä...
    Voi hyvin
    Kiti

    VastaaPoista