sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Odotusta ilmassa!

Perjantai agit on sujunut molemmilla oikeen hyvin. Keesin kanssa on nyt tehty enemmän keppejä ja keinua.  Päätin häivyttää ohjurit ylöspäin ja tuntuu toimivan.  Keinulle saatiin Sonjalta etenemis vinkkiä ja viimeksi niitä kokeiltiin ja hyvin lähti sujumaan. Nyt vaan sitkeää treeniä niin pikkukilpuri saadaan kisavalmiiksi. :)

Keiko on ilmoitettu ekoihin kunkkuluokan kisoihin ja mua hirvittää! :D Tuntuu oudolta ja epätodelliselta että me vihdoin ollaan kolmosluokkalaisia..

Paljon on odottamisen aihetta tässä lähiaikoina.. Tuleeko pentuja?? Keesin kisavalmius? Kevät? Keikon ekat kolmosluokan kisat? Muitankin juttuja ois mutta niistä ei vielä viitsi julkisesti huudella ;D

Kevät on ihanaa aikaa! En malta odottaa lumien sulamista ja ekaa kävelyä kuivalla asfaltilla!  Tule jo pian kevät ja kesä!

Pieni Keiko ja suuret korvat!

3 kommenttia:

  1. Juuri löysin blogisi ja lisään lukulistalle. :) Kiva seurailla, miten schipperken kanssa reenaillaan. Mulla on itselläni kuusvuotias kastroitu Pessi-sipukka. Se onpi jäänyt nyt sitten sunnuntaiharrastelijaksi, kun otin mudin harrastuskoiraksi. :) Mut katellaan jos se näin sennuiällä vielä starttais.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kommentoit! :) Täytyypä käydä lukaisemassa teidänkin blogia. :)

    VastaaPoista
  3. Kivan kuulonen pentue! Toivotaan paljon pupseja :)

    VastaaPoista