sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ekat kolmosten kisat!

Nyt se on tehty! Nimittäin startattu kolmosissa. Jo kotona lähtiessä mua hirvitti ja ekaa kertaa koskaan mun lyhyen kisauran aikana toivoin: "Saisimpa mennä Keesin kanssa" ;D

Tänään vantaalla kolme starttia HSKH:n kisoissa. Eka rata hyppis. Kun näin radan meinas päästä itku ja mietin moneen kertaan että mitä hittoa me täällä tehdään. Ihmisen täytyy kyllä todella tykätä harrastuksestaan kun tulee vapaaehtoisesti nöyryyttämään itseään ja vieläpä maksaa siitä! :D Ei auttanut muu kun lopettaa nuriseminen ja tutustua rataan.

Alkurata sujuikin hyvin mutta olin suunnitellut nelos putken jäleen perjätön johon ei vaan kerennyt siinä turhaa kaarrosta. Renkaan jäkeen leväytin käännöksen pitkäksi ja toiseksi viimesen riman Keiko pudotti kun huusin just riman päällä. Eli 5 ja justjust ehittiin alle ihanneajan. Mä oon tosi tyytyväinen tähän vaikka kyllähän se rima harmittaa mutta minkäs teet..


                            
                                 


Toinen rata oli meille hiukkasen vaikea vielä ja mulla hävis kartta ja ajatukset heti alkuun. Keiko ehti käydä väärällä esteellä ja jätettiin rata hetken päästä kesken kun en enää tiennyt mihin oltas menty :D 


Viimenen rata oli myöskin haastava mutta sopi paremmin meille. Sieltä kolme rimaa. Ohjauksessa oisin saanut olla napakampi ja viedä Keikoa vähän reippaammin eteenpäin..

                                 

Jokatapauksessa mä olen ihan tyytyväinen näihin ekoihin kisoihin. Tästä on hyvä jatkaa ja uskalletaan mennä kisaamaan uudestaankin.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivaa menoa teillä Keikon kanssa! Olin tuolla kisoissa töissä ja todettiin siinä tuloksia kirjatessa, että eipä ollut näiden kisojen radat sieltä helpoimmasta päästä..! Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo ei ollut turhan helppoja nämä radat ainakaan ensikertalaisille! :D

   Poista
 2. Keikolla tuntuu olevan asiaa, mutta hienot radat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikei varmaan yrittää viestittää jotain selkeämmästä ohjauksesta mutta minen ymmärrä :D Kiitos :)

   Poista