keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Ravistettava ennen käyttöä!

Keesi aksasi tänään taas satulinnassa. Itsekseen tehtiin pikkasen takaakiertoja, välistävetoja sekä sylkkäreitä. Takaakierroissa voisin luottaa tohon enemmän enkä aina tökätä poskesta kiertämään.. Osaa kuitenkin aika hyvin nämä. Välistävedoissa en meinattut löytää oikeaa rytmiä millään ja ne menikin tosi vaihtelevasti. Sylkkärit Keesi lukee tosi hyvin kunhan oma rytmi on oikea. Mä huomaamattani käytän niitä sen kanssa oikeestaan tosi paljon. Tehtiin itsekseen myös minimini "keinua" Jännittää edelleen liikkuvia alustoja joten naksuttelin suurimmaksi osaksi siitä kun painoi laudan molemmilla etu tassuilla alas. Loppuun myös meni kokonaan seisomaan laudalle.

Sadun kanssa katsottiin ekasi puomia siihen edelleen lisää paikan haku treeniä siivekkeen avulla. Pitää myös vaatia pysymään pidempään kontaktilla. Vapauttaa itsensä itsekseen tosi helposti. Mun pitää muistaa jättää ylimääräset höpinät pois ja sanoa vaan käsky sekä vapautus.. Vaikeaa välillä olla hiljaa kun innostun onnistumisista niin kovasti. :D

Tehtiin myös radan pätkää.. Välistävedoissa unohdan helposti liikkeen siihen treeniä. Keesi oli tosi pätevä. On ihanaa kun on noin tarkasti ohjausta lukeva koira ja Keesi myös kääntyy ylläri ylläri ihan eritavalla kuin maksi koira. Vauhtiakin löytyy ihan kivasti kunhan sen muistaa ensin "ravistaa" käyntiin. :D Keesin ohjaaminen on kyllä tuplasti rankempaa kuin Keikon. Saa juosta hullunlailla ja vielä kannustaa pikkukoiraa samalla!

Ihanaa kun on kaksi noin erilaista ohjattavaa. Ja kyllä Keikokin vielä oppii kääntymään ja mä sitä ohjaamaan! :)

Keikon kanssa käytiin kaksistaan pitkä lenkki ja tokoiltiin matkan varrella! Keikon puuhailua on hauska katsoa sai touhottaa melkeen koko lenkin vapaana ja voi sitä riemua!

Teki hienoja kaukoja 25 metristä vain muutama väärä vaihto. Oli kyllä aika pimeää eli voi olla ettei kunnolla nähnyt käsimerkkejä. Ihanaa ettei jumittanut ja oli täysin paineeton!

Jääviä tehtiin myös.. sekottaa välillä istumisen ja seisomisen.. kertausta niihin.. Seisomisen ohi kävelyissä liikkui vain yhden kerran joten siinäkin edistystä.

Olipa taas hauska puuhailla molempien kanssa ihan kaksistaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti