tiistai 13. joulukuuta 2011

Keikon hyppytekniikat ja Keesin liidot!

Viimeinen tunti Vapun luona. Vain Keiko pääsi tekemään kun Keesillä oli omat treenit ja en usko että ois jaksanut kahtia treenejä.

Katsottiin enimmäkseen taipumista ja otettiin sarjoihin mukaan mun liikettä. Vappu sanoi että Keiko on saanut aivot ja ruvennut käyttämäänkin niitä. :D Edelleen ottaa häiriötä musta ja tällöin nostaa päätä sekä hyppääminen muuttuu kenguruloikaksi. Hyviä toistoja kuitenkin saatiin ja selkeää edestymistä taas. Voikun pääsis useemmin näitä treenaamaan niin edistys ois varmaan huimaa. Muutenkin Keiko sai kehuja sekä tekeminen vaikuttaa kuulemma rennommalta. Hienoa kuulla että hyvään suuntaan ollaan menossa. :)

Keesin aksoihin tuli pikkasen kiirus kun jumahdin koneelle niimpä saatiin aikamoista vauhtia kävellä että ehdittiin. Keesi vaikutti hiukan löysältä tai oli kyllä innoissaan mutta jotenkin väsynyt.

Tehtiin itsenäisesti hyppytekniikkaa ja kontakteja laudalla. Montaa toistoa en viitsinyt tehdä kun halusin että jaksaa kunnolla ohjauspätkät.

Ensin valsseja. Sama ongelma mun ohjauksessa kuin Keikonkin kanssa. En luota koiraan että se menee esteelle ja saatan ihan liian pitkälle jolloin käännös venyy.. Mitenköhän tää taottaisi mun päähän?! Muutama hyvä ja kyllä se Keesikin irtoo ihan kivasti. :)

Seuraavaksi takaaleikkauksia joita ei muistaakseni koskaan olla Keesin kanssa tehty.. Satu palkkas esteen taakse joten uskalsin leikata kunnolla ja nämä olikin aika kivoja! Keesi ei kertaakaan kääntynyt pois hypyltä!

Loppuun katsottiin puomia ihan kokonaisena ja muuten oikeen kivasti mutta nyt täytyy vaikeuttaa kontakteja. Hienosti osaa jos tulen vierelllä eli nyt lisätään pikkuhiljaa ohijuoksut ja jälkeenjäämiset treeneihin mukaan.

Kokonaisuudessa hyvin teki mutta vauhtia oisin kaivannut vähän lisää. Jotenki vaan vaikutti hiukan väsyneeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti