keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Toko into ei ota laantuakseen!

Eilen ja tänään on treenattu.

Keiko tajusi tosi nopeasti merkin eilen ja tänään sujui jo hienosti! Nätisti kiertää merkin taakse ja pidemmältäkin matkalta onnistuu. Erisuunnista on myös tehty sivuilta menee hyvin mutta takaa merkille meneminen on vielä vaikea. Jollain toistoilla oli pientä epävarmuutta mutta niin Keikolla on aina uuden käskysanan kanssa.

Ohjatun suuntia on tehty palloilla ja kivasti lähti sujumaan. Aluksi ei malttanut katsoa kumpaan suuntaan näytän mutta nopeasti alkoi olla tarkkaavaisempi.

Tänään muistuteltiin myös kaikkia jääviä. Sai tehdä aluksi ihan helppona harkkana niin että käveli mun edessä kun peruutin. Istuminen ja maahan menee varmasti mutta seisomisessa pienoista epäröintiä sekin korjaantui loppuakohden. Tehtiin myös loppuun seuraamisesta kaikki. Hienosti onnistui.

Ruutua Evl tyyppisesti mutta niin että jätin seisomaan merkille ja menin käskyttämään. Eli ilman merkille menoa. Matkat oli myös lyhyempiä kun oikeasti. Hyvin muuten mutta hakeutuu ruudun reunaan. Taidan muistutella keskikohtaa ensi kerralla alustan kanssa..  Tehtiin myös ruutuun korjaamis treeniä. hienosti osasi korjata joka sivulta ruutuun.

Kaukoja lyhyellä matkalla. Muutamissa yritti liikutella mutta aika kivoja kaikki. Pitää olla itse tarkkana ettei palkkaa huonoista ja muistaa pitää vire hyvänä ettei ota painetta..

Loppuun ihan lyhyt seuruu joka oli hyvä sekä sai tehdä paikallaistumisen sillä aikaa kun pakkailin tavarat kasaan. Mä en jaksa uskoa että Keikolla tulee ongelmaa istumisen kanssa. Enemmän pelkään makuun käskytystä. Keiko kun menee muiden käskyistä ja pelkään että ottaa painetta tästä ihan sairaasti.


Keesi treenasi eilen seuraamista ja paikallaan oloa maassa sekä istumassa. Tänään jatkettiin paikallaan olo treenejä ja alkaahan tuo jo pieniä aikoja pysyä. Seuraamisessa keskityttävä nyt käännöksiin enemmän ja edelleen tosi lyhyttä ettei hukkaa paikkaa tai kyllästy.

Luoksetuloa tehtiin tänään ja helposti jää puolittain sivulle. Loppuun muutama parempi suoritus.

Aloitettiin jäävistä seisomisen treenaus kun maahan meno sujuu jo. Annoin tarjota. Tarjosi aluksi maahan menoa sitten istumista mutta tuli se seisominenkin. Sain aloitettua käsky sanan liittämistä hiukan mutta lopetin ennen kuin kyllästyy.

Molemmat koiruudet oli silmät loistaen mukana tekemessä. Keikosta huomaa kuinka yrittää tuplasti enemmän kun on taas uutta treenattavaa. Keesikin kovin tyytyväinen kun hänkin pääsee mukaan hommiin eikä joudu vain katsomaan kun veikka treenaa. Muutama ilon kiljahduskin pikkumustan suusta pääsi ja mä kun joskus epäilin ettei Keesiä toko hommat kiinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti