maanantai 17. lokakuuta 2011

Leireilyä agilityn merkeissä!

Vietettiin viikonloppu skipeille järjetyssä agility viikonlopussa. Myös Keiko pääsi mukaan.Perjantai meni paikanpäälle saapuessa ja iltaa vietettäessä.

Lauantaina Keesi treenasi agia. Käytiin läpi puomia joka lähti sujumaan ihan tajuttoman hyvin. Kaikki jännittäminen oli poissa ja Keesi meni jopa niin lujaa että pysähtyminen kontaktille oli liian haastavaa. Saatiin hyvät vinkit jatkoon ja niillä mennään. Valsseja ja niistoja tehttiin komella hypyllä ja hienosti Keesi osaa kun muistan vaan tarkasti ohjata. Aloitettiin pussin opettelua ja lopuksi kannas oli jo maassa tähän nyt vaan vahvistamista ja toistoja. Loppua kohden Keesi alkoi tuntua hiukan tahmealta mutta muuten kivasti teki.

Pidettiin Sonjan kanssa isoille vielä toko treenit. Keikolle merkkiä, ruutua, ohjattua, seuraamista ja tunnari. Merkki takkusi aluksi mutta saatiin loppuakohden sujumaan. Kerran merkiltä ruutuun jossa ei ongelmaa. Seuraaminen oikeen kivan näköistä. Ohjattua saatiin Sonjan vinkeillä kivasti eteenpäin. Tunnari oikeen kiva muuten mutta ekalla toistolla lähti taas viemään liikkurille,toinen hyvä.

Halli oli vapautunut meidän tokotellessa niin käytiin vielä pikkasen aksaamassa. Keiko kulki oikeen mukavasti. Saatiin pari oikeen kivasti onnistunutta pätkää ja kivoja käännöksiäkin muutamia. Kokeilin lopuksia vielä Piinaa ja vitsi että oli hauskaa! Yksi muutaman esteen vaikea kohta meni tosi hyvin ja jäi niin hyvä mieli kun osasin niin nopeaa koiraa edes vähän ohjata. :)

Treenien lisäksi päivä ja ilta meni koiria pellolla juoksuttaen, syödessä, juodessa ja jutellessa.

Launataina Keikolle ekana tokoa. Ohjatussa edettiin ihan huimasti yhdellä treeni kerralla ja tunnarikin onnistui oikeen hienosti!

Keesin aksassa tehtiin lyhyitä radan pätkiä. Keesi liikku sairaan hyvin ja oli innokkaana tekemässä. Lukee ihan uskomattoman hyvin ohjausta. Kun ei me nyt niin paljoa olla edes treenattu. Mahtva pikku skipi! Alkaa itsekkin uskoa että siitä tulee sairaan makee pikku kiituri! Minin kanssa on niin kiva mennä kun saa itsekkin juosta paljon! :D

Kokonaisuudessaan ihan mahtava leiri! Paljon kivoja ihmisiä sekä koiria. Onnistuneita treenejä ja rentoa oleilua. Nyt on vatsalihakset ihan kipeät siitä kaikesta nauramisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti