perjantai 6. helmikuuta 2015

Varman päälle pelaaminen tarkoittaa, ettei pelaa lainkaan!

Hyvä treeni tahti on pysynyt koko alkuvuoden. Meidät voi tavata hallilta 2-4 kertaa viikossa. Koirille treeni kertoja kiertyy yleensä max 2 viikossa. Mutta itse treenaan parhaimmillaan sen neljä kertaa viikossa. Onneks on saanut lainata ystävän koiria. On hurjan opettavaista ja palkitsevaa oppia ohjaamaan täysin erilaisia koiria kun omat.Hänen kuninkaallinen korkeutensa ja pääkallo viitta!


Keesin kanssa käytiin kisailemassa parissa kisoissa tammikuun lopussa. Tuloksilla ei juhlittu eli hylly putki on kivasti päällä nyt. Kotiin viemisenä sen sijaan noista kahdista kisoista jäi paljon ajattelemista. Mä olin vähän pulassa Keesin kasvaneen kiihkeyden kanssa ja kontaktit sekä lähtö hajosi. Vauhtia ei siis puuttunut mutta ei oikein oltu yhdessä tekemässä. Näitä on nyt sitten mietitty ja treenattu ja treeneissä sujuu. Ongelma kuin vaan taitaa olla se että Keesi on kisoissa paljon kuumempi kuin treeneissä eikä tee samoja virheitä siellä.  Mattopohja saa myös Keesin ihan sekopäiseksi siellä kun on niin kivaa ja helppo kiitää tuhatta.

No treenit jatkuu ja viikonpäästä käydään kisoissa testailemassa uusia rutiineja ja kontakteille rauhallisempaa asennoitumista.

Keiko täytti 26.1 6v! Se sai tietty kakun ja herkkuja! Miten aika onkaan juossut. Mun puolesta Keikon ikääntyminen voitaisiin nyt pysäyttää. Se alkaa olla parhaillaan ja on sellainen huoleton ukkeli nykyään.

Karhu Herra Keikontton 6v!


Keiko treenasi eilen ja näytti kyllä taas että on siellä potkua kun osaa sitä vaatia. Oon palkannut pitkästä aikaa patukalla ja repii nyt ihan erilailla kun nuorempana. Käsiä saa varoa kun tarkkuus ei ihan aina ole sitä parasta luokkaa. Treeneissä sen puomi on nykyään niin hieno että en vois olla ylpeempi. Se jää nähtäväksi esitelläänkö sitä upeutta koskaan kisa yleisölle! :D

Koirakuume alkaa olla kovasti päällä. Olenkin pikku hiljaa alkanut katsella minkälaisia yhdistelmiä on tulossa. Kiire asialla ei kuitenkaan ole.

Mentäskö!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti