tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kesää pikakelauksella ja kuvia!

Käytiin vähän ostoksilla! 
Yritetään tännekkin jotain päivitellä.

Kio on ollut meillä nyt kesän ja nyt viimeaikoina välillä mun pikku siskolla. Neljän uroksen lauma toimi ihan kivasti. Kio on tosi kiltti ja varsinkin Tehon kanssa niillä on ollut hauskaa. Keiko oli ekana iltana vähän myrtsinä ja mustis varsinkin mies ihmisestä. :D

Kio lähdössä mökille jussin viettoon!



Toukokuussa Keesi taisi kisata muutamat startit tuloksia ei tehty. Keesi täytti myös 7 vuotta. Eipä uskois näyttää ihan samalta kun aina. Ja tietty ajettiin Keesille kesä tukka!



Keiko kisaili muutamat kisat. Paljon hyviä ratoja ja muutama nollakin.

Keiko ylpeänä nollan jälkeen! :D


Kesäkuun alussa käytiin myös Tehon kasvattajan luona treffailemassa sukulaisia. Paimennettiin ja juteltiin.

Tehon perhe. Sisko puuttuu. (c) Sanna Lehtoaro

Lampailla. (c) Sanna Lehtoaro

Sm-kisoihin mukaan pääsi Keiko ja Keesi osallistui joukkueeseen. Molemmille hyllyt. Keikon kanssa olin tosi pettynyt itseeni. Koko kevään ja alkukesän ollaan oltu oltu hyvässä iskussa varsinkin hyppiksillä ja nyt jäätiin kyllä pahasti oman osaamistason alle. Pettymys on kuitenkin nyt selätetty ja jatketaan eteenpäin. Nää oli kuitenkin mun ensimmäiset arvokisat ja pakko olla itsellekkin joskus armollinen. Tosi kiva reissu jokatapauksella ja meillä oli ystävän kanssa hauskaa!

Keiko karsinta radan jälkeen ansaitulla jätskillä! <3


Sm-kisoista ei kauaa ehtinyt toipua kun juhannukseksi suunnattiin jussin juoksuihin Savonlinnaan. Sairaan hauska reissu ja Keiko piti tulostason hyvänä. Tupla ja yksi irto nolla! Keesin tulostaso jäi yhteen keppivitoseen. Teho ei kisannut ollenkaan. Mukaan se pääsi kuitenkin ja hienosti osasi olla huoneessa muiden koirien kanssa keskenään. Taisi olla sille eka tälläinen reissu.

Kisatessa tuli väsy! Hohdon kanssa oli hyvä ottaa nokoset.
Keesin kanssa hain myös Top Teamiin ja meidät valittiin varakoirakoksi numero 3 etelä-suomen tiimiin.

Teho oli viimeviikon kylässä kasvattajalla. Meillä on tietyissä tilanteissa ongelmaa kiihtymisen kanssa ja Sanna ystävällisesti otti Tehon hoitoon voidakseen katsoa miten Teho käyttäytyy jotta osaa neuvoa mua paremmin. Ihan mahtavaa paneutumista omiin kasvatteihin! Hyvät neuvot saatiin ja nyt vaan härkää sarvista ja treenaamaan! :)

Siinäpä meidän kesä puuhia pikakelauksella. Toki ollaan myös treenattu mutta niistä ei nyt sen enempää.

Mä olen myös innostunut pihan laittamisesta ja pojat toki auttaa siinäkin hommassa. Eli pissaa risukasoihin varastaa hanskat, änkeävät kukkapenkkiin ja kaivavat kuoppia!

Onneksi kesää on vielä jäljellä ja ehditään ainakin mökille seka kaikenlaista muuta mukavaa! Lomaahan mulla ei varsinaisesti ole mutta jos syksyllä joku pieni treeni loma ainakin pidettäisiin! :D



Keesi, Teho ja Kio lähdossä treenaamaan.


Keesi auttaa olemalla mukula!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti