maanantai 27. maaliskuuta 2017

Ruskeet kisaamassa!

Teho korkkasi kisauransa lauantaina Jau Areenalla kolmella Hyllyllä. Paljon hyvää ja virheet oli lähinnä niitä missä tiesin olevan rutkasti kehitettävää. Kontaktit, lähdöt ja kepit toimi. Tosin viimesellä radalla tuli liianaikaisin pois. Oli se meille vaikein yhdistelmä kepit ja putkeen niin että Teho näkee putken suoraan edessä. Teho teki parhaansa ja mä myös. Esteen ohitukset otan kaikki omaan piikkiin tosin onhan tuon estefokuksessa rutkasti parantamisen varaa. Ohjaaja fokus on aika kiva. Nyt täytyy löytää näille vaan tasapaino.




Tyytyväinen kisakaveri!

Tänään oli Keikon vuoro päästä kisaamaan Riman kisoihin. Neljä rataa startattiin aika alussa mikä sopii mulle paremmin kun lopussa. Ekat kaksi rataa tuntui vähän tahmeilta. Kahdelle vikalle sain paremman tekemisen fiiliksen. Tulokset 15, Hyl, 10 ja nolla. Sillä yllettiin kuudenneksi ja etenemäkin Keikolle hyvä 4,28. Lopussa ois varmaan saanut vähän aikaa pois jos en ois varmistellut mutta mielummin näin. Hyvä Keiko <3

Keikei <3

Huomenna suunnataan pohjanmaalle systeriä moikkaamaan Tehon ja Keikon kanssa. Keesi on hoidossa tälläkertaa. Kotiin palataan torstaina ja viikonloppuna Keiko pääsee taas kisailemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti