tiistai 6. syyskuuta 2016

Syksyä!

Kesä tuli ja meni! Töissä ollaan myös oltu jo useampi viikko joten ihan kaikelle koira touhulle ei ole ollut yhtä paljon aikaa kun lomalla. Aloitettiin myös pihan aitaamine  joka etenee hitaasti mutta varmasti. 

Poikien agiryhmät on myös pyörähtäneet käyntiin. Keesi treenaa ohjatussa ryhmässä. Keiko ja Teho on sitten samassa kimpparyhmässä jossa ei ole kouluttajaa. Teholle tekee hyvää treenata häiriössä mua se toki vähän jännittää. Tehon kanssa pitäisi nyt päästä myös useammin hallille jotta saataisiin eteenpäin rimojen nostamista, kontakteja ja aloitettua kepit. 

Lampaille ei olla keretty eikä varmaan keretä koko syyskuussa. Mälsää mutta ei voi oikein mitään nyt sille asialle. 

Keesi kisasi menneenä viikonloppuna kuusi starttia ja Keiko kolme. Hyllytettiin ihan jokaikinen rata. Olin sunnuntai iltana tosi pettynyt itseeni ja masensi kun ei tunnuta ikinä olevan kisoissa sillä omalla tasollamme. Ehkä vaan kisaamisen puutetta? En oikein tiedä? Eikä ollut kovin hyvä idea ilmoittaa molempia sunnuntaiksi kun tuntui mulla olevan haastetta valita ohjauksia molemmille samalle radalle.. Keesin vika hyppäri oli kyllä ihan ok mutta itse jotenkin herpaannuin viimeisillä esteillä ja eihän sellainen Keesin kanssa oikein käy. Keikolla oli ainakin hauskaa ja sen kanssa varmasti vaan rutiinin puutetta kun kisattu ei olla yli vuoteen.. Keikon ajattelin lokakuulle ilmoitta kisaamaan. 

Ilmoitin Keesin kuitenkin myös ensi viikonlopulle kisaamaan josko se siitä tasaantuisi. Sitten tuleekin pakolla ainakin yksi vkl taukoa kun on jo muuta menoa sovittu..

Kennelliitto lausui myös Keesin kuvat ja sama palasivat minä lähtivätkin. Tulokset päivitän poikien sivuille. Mua jäi sitten kuitenkin vähän kalvamaan ne Tehon yhteen kasvaneet nikamat kaularangassa. Ollaan kuitenkin jatkettu treenejä kuten ennenkin ja yritän olla miettimättä asiaa liikaa. 

Tästä se syksy taas lähtee!

1 kommentti:

  1. Tia, mä sanoin tänään kouluttajalle, että kaverilla on skipi agilitykoirana. Sen kommentti: "Ne on kyl kans makeita!" Halusin välittää tän kommentin sulle. Lähti siitä, et hän oli nähnyt partacollien radalla ja puhuttiin muista-kuin-paimenista agilityssa. :)

    VastaaPoista