lauantai 26. maaliskuuta 2016

Oma tupa ja pohdintaa blogeista!

Viime vuoden lopussa muhun iski kuume. Paha sellainen. Asuntokuume. Mä olen jo usemman vuoden haaveillut omakotitalosta. Ne on kuitenkin pysyneet aina mun ulottumattomissa. Viime vuoden lopulla kuitenkin päätin ettei se maksa mitään jos hiukan selvittelisi olisiko nyt oikea aika alkaa puuhaamaan haavetta todeksi. Alkuvuosi onkin aika tehokkaasti hujahtanut projektin parissa mutta nyt loppu jo häämöttää. Me nimittäin muutetaan ensi kuussa meidän ikiomaan pankin  punaiseen puutaloon!  Vaikka koirat onkin jäänyt vähemmälle tämän viedessä aikaa luulen että ne antaa vielä anteeksi! :D

Tulin tänään pohtineeksi blogin tarkoitusta ja sitä kuka näitä edes lukee? Välillä mietin ettei näitä varmaan edes lue kukaan muu kun mun rakas siskoni! :D Tilastot kuitenkin kertovat toista tarinaa.

 Mä itse luen monenlaisia blogeja mutta kommentoin ihan tosi tosi harvoin nykyään. Kommentointi on siirtynyt aikalailla kokonaan FB:hen. Niiden blogeja jotka ei ole FB:ssä mun kavereita ei sitten tule oikeen kommentoitua ollenkaan. Eniten tykkään lukea tuttujen ja sellaisten blogeja jotka olen edes joskus jossain nähnyt. Ihan täysin tuntemattomien blogeja tulee luettua tosi vähän. Mä en nykyään edes niin välitä pelkästään treeni postauksista vaan on kiva lukea yleisesti mitä ihmiset koiristaan ajattelee ja mitä niiden kanssa puuhataan. Mielipide ja asia postaukset on myös mielenkiintoisia.

Välillä on tullut mietittyä mitähän muut täältä meidän blogista haluaisivat lukea?

Pääasiassa kirjoitan näitä vaan itselleni ja siksi koska on myöhemmin mukava kelata blogin kautta menneisyyteen. Lukea juttuja joita ei välttämättä enää edes niin muista.

Loppuun vielä pakko listata mun suosikki blogeja.  Eivät ole missään järjestyksessä. Nämä suurin osa myös sellaisia mitkä ei ole linkkilistalla ja en ihmistä blogin taka joko tunne ollenkaan tai vain etäisesti tiedän. Suosikkeihin kuuluu toki läjä kavereiden ja ystävien blogeja mutta niitä ei nyt listata! :)

Rumon ja Sookien blogi. Janni vaan osaa kirjoittaa niin taitavasti! Tämä blogi oli poikkeus tässä listassa. Mutta kun on vaan niin hyvä! :D

Tämä ja saman kirjoittajan edellinen blogi. Inspiroi ja antaa taatusti ajattelemisen aihetta. :)

Tästä pidin ihan hirvesti ja toivon että kirjoitta vielä joskus jatkaa kirjoittamista. :)

Ja vielä yksi!

Huomatkaa myös uusi hieno banneri siitä kiitos Tiia!

7 kommenttia:

 1. Hih kiitos Tia! :) Ja onnea omasta kodista!

  VastaaPoista
 2. Kommentointi on kyllä vähentynyt ellei kirjoituksella oikein haasta muita kommentoimaan. Mäkin välillä mietin, jos hetkeen ei ole tullut kommenttia mutta usein tulee kännykälläkin selattua ja jos mahdollista laitan fb yv:tä joka nopeinta blogiin liittyen. :D Itselläkin alkuun kaikki blogit oli ihan livenä nähtyjä, mutta löytynyt sellaisia mitkä on puolituttuja tai ihan vain netissä seurattavia.

  Ja onnea vielä asunnosta, punainen puutalo kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin tuntuu olevan. Usein tekisi mieli kommentoida muntta sitten se vaan jotenkin jää. Kiitos :)

   Poista
 3. Huh, mä unelmoin vaan kahdesta huoneesta ja nyt sellaiset vihdoin löytyy! Teillä on vähän next level. Onneksi olkoon hurjasti omasta mökistä! (Talo kuulostaa liian persoonattomalta...)

  Blogeista vielä kommenttia. Mä oon kirjottanut Titon elämän ajan eli noin 5,5 vuotta. Yleisin syy on ollut saada ajatuksia muistiin. Julkisesti, koska ehkä niistä on ollut jotain iloa tai hyötyä muillekin. Joskus olen halunnut ihan tietoisesti herättää keskustelua. Joskus olen kirjoittanut aiheista, joista olisin itse halunnut lukea. Tai joihin olen halunnut vertaistukea. "People, tell I'm not the only one..." On ollut mahtavaa, kun jotain on voinut jakaa ja saada muilta aiheeseen uusia ajatuksia. Olen kirjoittanut joskus ajatuksella, että voisin seurata jonkin asian edistymistä. Mutta koska laho pää, ne ovat jääneet aina yhteen tai kahteen postaukseen.

  Syitä on ollut monia, mutta aina olen kirjoittanut vain halusta saada jokin asia ulos/muistiin. Joskus ei ole huvittanut kirjoittaa pitkään aikaan. Joskus on tehnyt mieli kirjoittaa: "Tänään oli kiva lenkki." :D Ihan vaan, koska on ollut niin kiva lenkki!

  Vastaukseni tiivistettynä: Ainakaan minä en ole kirjoittanut punaista lankaa noudattaen, vaan ihan tuuliviirin lailla fiiliksen mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nova! Joo sellainen punainen mökki se on :D Ihan sopivasti tilaa :D

   En kyllä itsekkään osaa noudattaa mitään punaista lankaa :D

   Poista
  2. Silloin se on juuri oikein! Koska silloin voi mennä mielen mukaan eikä miettiä, noudattaako nyt jotain ohjenuoraa. ;)

   Poista