lauantai 5. syyskuuta 2015

Tehoa elämään!

Meidän perhe kasvoi tänään uudella jäsenellä. Meille muutti pieni bc poika Teho. Virallisesti hän on Watti. Hän on aivan ihana reipas pieni vintiö. Haettiin Teho tänään illalla ja nyt hän nukkuu sikeästi jännittävän päivän uuvuttamana. Tykkään tuosta jo ihan hirmuisesti. Hän on niin reipas ja rohkea!

Keiko ei vielä halua pentua kovin lähelle mutta kävi se Tehoa jo nuuskimassa. Keiko on kuitenkin luonteeltaan kiltti ja järkevä joten kyllä se varmasti hyväksyy Tehon ongelmitta ajan kanssa.

Keesin ensi reaktio oli taas mulle vähän ylläri. Mä ajattelin että se vois aluksi olla hankala kun onhan se vähän sellainen pilalle lellitty yksilö. :D Saanut aina olla sylissä ja rapsuteltavana ihan liikaa. Keesi kuitenkin oli tosi kiinnostunut Tehosta ja olisi tahtonut leikkiäkkin sen kanssa. :) Keesi jaksaa aina yllättää.

Pitää kirjoitella sitten enempi kun on päästy alkuun. Mutta tästä se lähtee totuttelu arkeen kolmen koiran kanssa. Kaikki niin erilaisia mutta rakkaita!

Tehon kuvat Tiian ottamia. Yritin ottaa tuosta itsekkin kuvia mutta mun kännykkä kamera on ihan surkea ja vaikea kuvata silla Tehoa kun ei se malta olla aloillaan :D1 kommentti: