perjantai 23. elokuuta 2013

Ahmakulman kelpejä, toko, agia ja laina vaatteita!

Johan päivitykset taas laahaa kovasti perässä..

Viime viikonloppu leireiltiin Virroilla Marttisissa Ahmakulman kelpieiden kanssa. Oli kiva nähdä ihania koiria ja erityisesti Pipaa ja lapsukaisia. Keesi ja Pipa löysivät yllättävästi yhteisen sävelen vaikkei Pipa kuulemma usein leiki urosten kanssa. Aikamoinen naisten mies tuo meidän pikku Keesi. :D Keiko oli myös oikeen tyytyväinen osaansa kun melkeen kaikki Kelpit olivat tyttöjä. ;D Pojat luovuttivat myös verta Hans Lohen tutkimusta varten. Tästä mahdollisuudesta suurkiitos Sannalle. :)

Pipan ja Keikon lapset Aune ja Rolle olivat oikein reippaita Kelpien alkuja. Rolle muistutti monessa mielessä isäänsä. Molemmilla on myös aivan ihanat kodit. Innolla odotan mitä näistä kahdesta kasvaa. Keiko ei ollut pennuista kovin innoissaan sieti kyllä mutta jos nuolivat arvon isän huulia saivat mennä kauemmas! :D

Viikonlopun aikana tuli treenailtua agia ja tokoa. Molemmissa tuli hyviä vinkkejä ja ajattelemisen aihetta. Oli myös hurjan kiva kuulla että Keiko on mennyt eteenpäin jos vertaa vanhoihin videoihin :D ja että Keesi kouluttajan sanoin " joku toinen schipperken vaatteissa". Terkkuja Lealle ja kiitos :) Jos satut lukemaan.. Totuuksia molemmat ei skipit normaalisti olekkaan tuollaisia kaistapäitä kun mun Keesi :D

Hurjan kiva viikonloppu mukavassa seurassa upeiden koirien kera. Kiitos!

Tokoa treenattiin eilen Tiian ja Ruutin kanssa puolarmaarissa ennen aksoja. Kisamaisesti kaikki liikkeet paitsi tunnari.

Paikalla olot ihan ok mutta muiden käskyt keikolle vaikeita niihin treeniä.

Z:ta: oli oikeen hyvä tähän nyt maltilla ylläpitoa. Asentoja peruuttaen.

Seuruu: Ollaan tässä välissä treenailtu nyökkimistä pois Pekan ohjeilla ja alkaa jo näkyä että toimii. Hidasta treenattava. Oikea rytmi on nyt hukassa.

Ruutu: Muuten hyvä mutta meni suoraan maahan.

Luoksari: seisominen valui vähän ja se ikuinen eteentulo..

Kaukot: Tiia sanoi että liikkui vähän mutta ei jumittamista eikä painetta edes kisamatkalla. Jee!

Ohjattu: on ihan hajalla. Merkki hidas. Lähtee keskelle. Tähän nyt merkki treeniä lisää ja suuntia että lähtis kunnolla sivulle eikä taakse.

Joo onhan tossa vaikka ja mitä treenattavaa mutta Korrien kurssin jälkeen on ollut olo että tiedän mitä teen ja suunta treeneille on selkeä. Uskallan vaatia ja olen jopa innoissani kun tulee virheitä ja PÄÄSEE korjaamaan. :D

Ageissa tehtiin rataa. Keikolla hyvä vauhti mutta Keinu täytyy saada paremmaksi. Uskalsin ottaa aan nyt radalla ja  kontaktit oli siinä ihan ok. Keesi teki muutamat kontaktit, kepit ja rengasta joka kyllä vaatii vielä hurjasti treeniä. Haluan että osaa hakea sen vaikka mä seisoisin päälläni.

Syyskuun kalenteri on myös nyt täytetty ja täynnähän se on. Keikolle katsoin sinne yhden kokeen toivottavasti mahduttaisiin. Keiko on myös ilmottu kisaamaan agia ihan testi mielessä.

Katse kohti syksyä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti