sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Suurimmaksi osaksi aksaa!

Keesin viimeinen treeni kerta tällä erää satulinnassa ei ollut mikään menestys. Keesin mielestä ois ollut paljon kivempaa syödä kumirouhetta kun aksata.. Mä en tajuu mikä siinä pohjassa on kun se on niin hyvää! Missään muualla tekonurmella ei ole ollut noin paljon ongelmia kuin tuolla.. Saatiin me se lopulata ihan ok tekemään mutta ei todellakaan mitään parasta Keesiä..

Eilen taas sporttiksella. Ensin Keikon kanssa vaikeahkoa radan pätkää.. Kivasti oli kuulolla ja ihan ok menoa.. Aa:lla kontakti ongelmia ja Keikon mielestä pysähdys käsky ei ole enää "Koske" vaan "Odota". Vois kertoa mullekkin etukäteen mitä käskyä käytetään.. ;D No ei.. Koskakohan saan motivaatiota tehdä noille kontakteille jotain.. Ei ole koiran vika ettei osaa kun olen hyväksynyt vaikka millaisia suorituksia viime aikoina.. Pikkasen harmittaa että suutahdin tuolla Keikolle kun ei se tosiaan ole sen vika vaan minun..

Keesi sai tehdä kanssa pientä pätkää jossa oli muutama Keesille vaikea kohta jotka kuitenkin lopuksi onnistui hienosti..

Molemmat teki myös yksittäisenä keppejä ohjureilla.. Keiko aloitti ja pälli ohjaaja oli laittanut ohjurit väärin mutta ois se silti hakenut oikean väliin vaikka tiellä oli ohjuri.. Huomasin heti kun meni ohjureilla niin pujottelu asento oli ihan erilainen kun ilman niitä. Pää laski alas ja tekniikka näytti muutenkin paremmalta.. Voitas tehdä nyt jonkin aikaa vaan ohjureilla ja katsoa miten asiat siitä kehittyy..

Keesi teki lelupalkalla.. Voi hitsi se on hassu! Hienosti muisti kepittelyn ja hyviä toistoja tuli.. Leikki kanssa ihan superhyvin.. Repi kunnolla ja ärismöris mennessään.. Lelukin meni lopuksi rikki. :D Hienoa!

Keesin loisti myös puomilla! Yhdelläkään toistolla ei tullut kontaktilta läpi tai ilman lupaa pois! Loppu aina vähän hidas mutta johtui ihan vain siitä että ajatteli mitä tekee ja malttoi! Hieno Keesi! Jospa nyt onnistuisin tekemään edes toiselle mun koirista nätit kontaktit.


Loppuun keiko teki ohjatun suuntia ja merkkiä.. Ei ne nyt olleet ihan sitä mitä piti mutta mun suunnittelema treenikään ei ollut ihan sellainen kun ajattelin joten ensi kerralla tiedän mitä teen toisin..

Onnistuneiden treenien kunniaksi yö syötiin Jannin kanssa mäkkärissä! :D

1 kommentti:

  1. Tulin testaa onks sulla se sanatunnistus päällä.. ;D Jep on sullakin se päällä..

    VastaaPoista