maanantai 12. joulukuuta 2016

Helsinki Winner 2016 & Voittaja 2016!

Keesi oli ilmoitettu pitkän tauon jälkeen. Noin 2,5 vuotta edellisestä näyttelystä vierähtänyt ja oli kyllä kiva käydä pitkästä aikaa. Keesi tykkää kovasti näyttely touhuista ja on taitava esiintyjä. Aamulla jo taisi tajuta mihin mennään kun piipitti jo ovella. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa Schipperke tuttuja ja jutella niitä näitä.

Winnerissä tuomarina Harry Tast.

"6v. Rungossa oikeat mittasuhteet ja raajakorkeus. Hyvä ryhti. Oikea päänmuoto. Voimakas purenta. Korrekti raajarakenne. Lyhyt rintakehä ja alalinja ylös vetäytynyt. Erinomainen karvan laatu. Säännölliset kevyet liikkeet."

ERI VAK4 

(c) Samuli Perälä

Voittajassa tuomarina Tarja Löfman

"6-vuotias, erinomaisen tyyppinen ja kokoinen uros. Oikeat rungon mittasuhteet ja vahvuus. Hyvä purenta. Hyvät pään mittasuhteet ja kiila. Oikean malliset korvat, jotka voisivat olla pienemmät. Erinomainen säkä ja ylälinja. Rintakehä voisi olla syvempi. Liikkuu sivulta hyvin. Erinomainen karvalaatu."

ERI SA VAK2 PU2 VARACA



Läheltä se liippas mutta ei sitten ihan kuitenkaan. Keesi on yleensä kelvannut tuomarille kun tuomarille eikä siinä mitään suuria virheitä olekkaan. Olishan se nyt ollut kiva viedä titteli kotiin mutta nyt näin tälläkertaa. Keesin kanssa on kiva käydä se pärjää aina tasaisesti, tykkää esiintyä ja kantaa itsensä hienosti.

Katsoin koiranetistä että sunnuntain Eri oli Keesin 18:sta Eri peräkkäin. SA on näistä kerroista jäänyt saamatta vain kolmesti. Ja paras uros kehässä Keesi on näistä sijoittunut 13 kertaa. 

Tälläkertaa ei myöskään tullut ihan hirveästi osteltua. Herkkuja toki pojille mutta tarvikkeita ei niinkään. Keikolle ja Teholle oli listalla muutama juttu mutta en sitten kuitenkaan sovittamatta uskaltanut hankkia. 

Kiva viikonloppu jokatapauksessa!