lauantai 16. huhtikuuta 2016

Tehon treenejä!

Teho on tuurannut Keesin treenissä muutaman kerran. Siellä on saatu hyvää häiriö treeniä. Teho kiihtyy muista koirista mutta kun se tekee ei ne haittaa. Lähinnä odottelu ja jos puhun Sonjan kanssa on hankalaa. Tehon treeneistä sen verran että sille on alusta asti lähdetty rakentamaan suurimmaksi osaksi ohjauksia ja niitä on tehty hypyille ja putkille. En ole nostattanut Tehoa ollenkaan omatoimi treeneissä vaan se on saanut mennä sillä vireellä ja tahdilla kun on itse kokenut hyväksi. Ja kovaahan se menee mutta ainakin toistaiseksi myös keskittyy hyvin.

Muiden esteiden opettelussa ei ole pidetty mitään kiirettä. Rengas on hälle esitelty mutta muita ei oikeastaan vielä ollenkaan.

Teho oppii hurjan nopeasti. Vino hypyt ja päällejuoksut on ollut haastavimmat ja niihin saa nyt panostaa.

Video Tehiksen viime treenistä :)



tiistai 5. huhtikuuta 2016

Tokoa!

Voitteko kuvitella käytiin ihan kimppa toko treeneissä. Luovaa taukoa on ollut jotain pari vuotta! En tiedä innostunko vieläkään oikeasti treenaamaan mutta Keiko ja Keesi olis kyllä melko näppäriä tokokoiria jos niitä viitsisi joskus treenata.

Todistus aineistoksi kuvia ja video kun Keiko seuraa. Hidas on aina ollut meillä huono ja ohjaaja ei osaa kävellä. Myöskään peruutus ei ollut ihan tuoreessa muistissa. JOS siis JOS alkaisin treenaamaan niin toivoisin tuohon seuruuseen enempi voimaa vaikka muuten tykkäänkin Keikon seuraamisesta. :)

Pitää varmaan ainakin toisen kerran käydä ja kuvata Keesin tokoiluja vaikka se osaakin ihan suht hyvin on sen katsominen aika viihdyttävää :D

Kivaa oli pitkästä aikaa käydä ja pojat tykkäsi!











Ps. Tää blogi on alkanut päivittyä monta kertaa kuussa! kummallista!