maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä!

Mulla oli ihana viiden päivän vapaa putki! Ehdittiin lenkkeillä oikeen kunnolla ja tehdä muutakin mukavaa. Kuvat nyt vaan Tehosta mutta kyllä Keikolla ja Keesilläkin hyvä loma oli! :D Kuvista kiitos Sanna, Sonja Ja Tiia!











lauantai 26. maaliskuuta 2016

Oma tupa ja pohdintaa blogeista!

Viime vuoden lopussa muhun iski kuume. Paha sellainen. Asuntokuume. Mä olen jo usemman vuoden haaveillut omakotitalosta. Ne on kuitenkin pysyneet aina mun ulottumattomissa. Viime vuoden lopulla kuitenkin päätin ettei se maksa mitään jos hiukan selvittelisi olisiko nyt oikea aika alkaa puuhaamaan haavetta todeksi. Alkuvuosi onkin aika tehokkaasti hujahtanut projektin parissa mutta nyt loppu jo häämöttää. Me nimittäin muutetaan ensi kuussa meidän ikiomaan pankin  punaiseen puutaloon!  Vaikka koirat onkin jäänyt vähemmälle tämän viedessä aikaa luulen että ne antaa vielä anteeksi! :D

Tulin tänään pohtineeksi blogin tarkoitusta ja sitä kuka näitä edes lukee? Välillä mietin ettei näitä varmaan edes lue kukaan muu kun mun rakas siskoni! :D Tilastot kuitenkin kertovat toista tarinaa.

 Mä itse luen monenlaisia blogeja mutta kommentoin ihan tosi tosi harvoin nykyään. Kommentointi on siirtynyt aikalailla kokonaan FB:hen. Niiden blogeja jotka ei ole FB:ssä mun kavereita ei sitten tule oikeen kommentoitua ollenkaan. Eniten tykkään lukea tuttujen ja sellaisten blogeja jotka olen edes joskus jossain nähnyt. Ihan täysin tuntemattomien blogeja tulee luettua tosi vähän. Mä en nykyään edes niin välitä pelkästään treeni postauksista vaan on kiva lukea yleisesti mitä ihmiset koiristaan ajattelee ja mitä niiden kanssa puuhataan. Mielipide ja asia postaukset on myös mielenkiintoisia.

Välillä on tullut mietittyä mitähän muut täältä meidän blogista haluaisivat lukea?

Pääasiassa kirjoitan näitä vaan itselleni ja siksi koska on myöhemmin mukava kelata blogin kautta menneisyyteen. Lukea juttuja joita ei välttämättä enää edes niin muista.

Loppuun vielä pakko listata mun suosikki blogeja.  Eivät ole missään järjestyksessä. Nämä suurin osa myös sellaisia mitkä ei ole linkkilistalla ja en ihmistä blogin taka joko tunne ollenkaan tai vain etäisesti tiedän. Suosikkeihin kuuluu toki läjä kavereiden ja ystävien blogeja mutta niitä ei nyt listata! :)

Rumon ja Sookien blogi. Janni vaan osaa kirjoittaa niin taitavasti! Tämä blogi oli poikkeus tässä listassa. Mutta kun on vaan niin hyvä! :D

Tämä ja saman kirjoittajan edellinen blogi. Inspiroi ja antaa taatusti ajattelemisen aihetta. :)

Tästä pidin ihan hirvesti ja toivon että kirjoitta vielä joskus jatkaa kirjoittamista. :)

Ja vielä yksi!

Huomatkaa myös uusi hieno banneri siitä kiitos Tiia!