sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksy on saapunut!

Blogi on saanut olla melkoisen rauhassa viime aikoina. Pientä koostetta meidän puuhailuista.

23.8 Keesi starttaili oman seuran kisoissa kaksi rataa. Hylly ekalta radalta ja toiselta 5 -11.97 sij.2 etenemä oli melko hurja 4.08!

24.8 Ajeltiin molempien koirien kanssa Turkuun Janitan koulutukseen. Jossa yritin oppia linjaamista sekä katsomaan koiran linjoja ja mitä koira näkee kun tulee esteelle. Hankalaa mutta monia hyviä juttuja tarttui koulutuksesta.

1.9 Keesi kisasi purinalla kaksi rataa. molemmilta 15 ja sijat 2 ja 4.

8.9 Keiko misseili vantaalla EH:n verran ja tämä olikin vuoden viimeinen näyttely Keikon osalta. Ens vuonna sitten jatketaan viimeisen metsästystä.

13-15.9 Vietettiin Skipien agileirillä. Päällimmäisenä jäi mieleen Keesin onnistumiset kepeillä ja saatiin keppi lukko hyvin auki munkin päästä ja kepit on alkanut sujua tämän jälkeen kivasti. Eikä virheet ole enää kummankaan mielestä niin kamalia.

22.9 Keiko tokokokeili vuoden tauon jälkeen. Ei treenattu kun ihan muutaman kerran ja mentiinkin kokeesen ilman tulos tavotteita ihan vaan pitämään hauskaa. Hauskaa oli ja hienosti keiko tokoili iloisella mielellä ja teki elämänsä parhaan koe seuruun.  Tulokseksi EVL3 pistein 195. Tunnari ja paikallaistuminen nollaantuivat.

28.9 Keikolla kolme rataa purinalla 0,15,25. Rimoja tuli alas paljon ja aloinkin miettiä onko Keiko ihan kunnossa. 

29.9 Keesi kisasi myös purinalla kolmen radan verran ja oli kyllä sellaista räpiköintiä. Kaksi rataa ulkona jossa rimat tapissa. Ei olla treenattu 35 rimoilla ja sen huomas kun niitä sitten räiskittiin oikeen urakalla. Keinu oli myös varsin lennokas. 3x HYL ja niin päättyi keesin palkinto putki ;D

1.10 Keiko aiheutti mulle sydämmen tykytyksiä kun siltä meni koko takapää alta ja alkoi ontua toista takajaltaa. Vääntelehti itseään kummallisesti. Levolla ja rimadylillä meni ohi.

8.10 Sonja otti Keikon mukaan Hammarenin Annalle hoidettavaksi. Keiko oli todella jumissa jokapaikasta useita lukkoja siellä täällä ja ranka ihan vino. Voi kurjuus. Vastasi hienosti hoitoon ja oli nauttinut ja antanut hienosti hoitaa vaikken ollut edes mukana. Keiko on kyllä niin reipas. Sen voisi laittaa kenentahansa matkaan minne vaan ja aina tietää että se pärjää ja osaa käyttäytyä fiksusti. Nyt Keiko on levossa ja odotellaan kuukauden päästä olevaa aikaa. Siihen asti Keikoa ei nähdä treeneissä eikä kisoissa.

Lokakuu oli muutenkin tarkoitus kisataukoilla ja lepäillä mutta näillä näkyminen marraskuukin taukoillaan. Keesi saattaa käydä muutaman startin kisaamassa jos meitä sattuu huvittamaan.

Kuvan lisäys ei näköjään toimi niin olkoon sitten tylsä kuvaton postaus. Höh..