lauantai 31. maaliskuuta 2012

Yök!

Tänään kisattiin Liedossa kolme agirataa. Mentiin Tiian ja Ruutin kyydillä. Mukavaa kun on kisa seuraa. :)

Ekarata oli inhottava! Mä niin inhoan tuollaisa ratoja.. YÖK! Rata ei sinäänsä ollut mikään vaikea mutta estekulmat oli hankalia ja pitkillä esteväleillä. Sen lisäksi vauhti kiihtyi ihan tajuttomaksi suorilla mutta ei silti mikään luukutus rata kun ne kulmat oli niin outoja.. Mihinkään ei voinut oikeen edes vekata kun sitten ei ois kerennyt mihinkään.. Ja just puhuttiin duuni kaverin kanssa että radasta pitää tykätä että voi onnistua.. Mä en tykännyt.

Kutsuin kahden hypyn takaa ja siitä pakkovalssin tapaisesti pituudelle. En malttanut tarpeeksi ja kakkos rima alas.. Mutta käänty ihan ok. Yksi valssi myös venähti pahasti ja sen jälkeen ei olekkaan pahempia muisti kuvia mitä radalla oikeen hommailtiin.. Hylly sieltä sitten napsahti.. Postiivista että kepit sujui sekä kääntyi kivasti silloin kun muistin kääntää..

Toka rata oli jo enempi mun mieleen.. Alku ihan ok mutta unohdin yhdessä kohtaa käskyttää ihan kokonaan ja Keiko irtos väärälle hyppylle.. Joten hyl.. Kepit sujui tälläkin radalla ja oli jo paljon parempi fiilis..

Viimeiselle sitten tsemppasin oikeen kunnolla.. Vähän liikaa sitten varmistelin ja pidin Keikoa kädessä joten kyseli ja yhdeltä hypyltä käänsin liikaa ja tuli ohi. Lopun serpentiini kuvio oli meille hankala ja sieltä tultiin kanssa yhdestä hypystä ohi.. Vikalla rata silti ehdottomasti paras täytyy vaan keskittyä myös kertomaan ajoissa ja selkeästi kun saa mennä. Ajallisestikkin mentiin ihan hyvää tahtia vaikka menihän noihin kieltoihin aikaa..

Huomenna aijon tykätä radoista vaikka ne olisi kuinka kammottavia! :D

2 kommenttia: