tiistai 6. maaliskuuta 2012

Mailmatkaajat ja Keikon ylpeä häntä!

Vietettiin viikonloppu Tallinnassa näyttelyissä. Täytyy sanoa että on noi aikamoisia mailmanmatkaajia varsinkin Keiko sitä ei hätkähdytä tai pelota yhtään mikään ja rentoutua osaa vaikka miten päin.

Tulokset ei Keikon osalta oleet niin kummoisia. Tuomarit oli suht tiukkoja ja minkäs sille mahtaa jos joku ei komeaa Kelpietä tunnista! :D Keiko sai molempina päivinä EH:n.

Lauantain arvostelu. (vapaa käännös)

Erittäin hyvä tyyppi, koko ja luusto Erittäin hyvä pää. Oikea purenta. Syvä rinta. Hyvin kulmautunut edestä takaa liian suora. Liian korkea hännän kanto.

Tuomari: Waldemar Mrowiec, Puola

Sunnuntain arvostelu. (vapaa käännös)


Hyvä koko ja mittasuhteet, hyvä luusto, hyvä ylälinja. Tarvitsee enemmän kulmauksia taakse. Seisoo takajalat rungon alla. Hyvä pää ja profiili. Hyvä ilme. Hyvä hännänkiinnitys mutta hän on hieman liian ylpeä hännästään.  
  
Tuomari: Andrzej Stepinski, Puola
 
Keikon mielestä näyttely touhu on muutenkin hieman tylsää niin sanoppa sille vielä että häntääkään ei saa pitää ylhäällä. :D Keiko esiintyi ihan mukavasti paitsi että tokana päivänä nappas mua reidestä ravatessa. Tais Keiko olla sitä mieltä ettei tää touhu ole sopivaa hänen arvolleen! ;D

Keesin ekapäivä oli ihan huippu! Jos Keiko ei tykkää esiintyä niin Keesi rakastaa. Sitä ei ole edes erityisemmin joutunut opettaa esiintymään se osaa koska se tykkää siitä.

Lauantain arvostelu. (vapaa käännös) 


Erinomainen tyyppi, hyvä koko, purenta ok, syvä rinta, suora ylälinja, erinomainen rintakehä, erinomaiset liikkeet. ERI NUK1 PU1 ROP SERT RYP3


Tuomari: Waldemar Mrowiec, Puola


Jäätiin vielä ryhmiin ja ilmeisesti tuomari tykästyi Keesiin kun poimi meidät ekana jatkoon ja sijoitti vielä kolmanneksi! En ois ikininä uskonut että Keesin ekasta näyttelystä ulkomailla tulisi noin mahtava! 


Toisena päivänä ei Keesi ollut tuomarin mieleen ja EH:n antoi. Palattiin siis nopeasti takaisin maan pinnalle. ;D Ei makeaa mahan täydeltä vai miten se meni...? 


Sunnuntain arvostelu. (vapaa käännös)


Hyvä koko, Erinomaiset leuat, Tummanruskeat silmät, Vahva kallo, Pienet korvat, Kevyt luusto Erinomainen runko, Kauniisti kannettu häntä, Hyvä peitinkarva, Liikkeissä parannettavaa.

Tuomari: Hans Almgren, RuotsiIntopiukan Qing Coros ERI NUK1 PU1 SERT ROP RYP3

6 kommenttia:

 1. Hyviä arvosteluja molemmilla :) Oikein kunnon onnitteluhalit Keesin menestyksen johdosta!
  Minkäs teet, jos koira on ylpeä...itsestään, hännästään JA omistajastaan. On aihettakin;)
  Kiti

  VastaaPoista
 2. Gimmallakin pitäisi häntä nousta maksimissaan selkälinjan korkeuteen. Miten sen tuolle sanot kun häntä tanassa pitää liikkua.. Varmaan pitäisi liimata häntä reiteen kiinni. :P

  VastaaPoista
 3. Onnea Keesin RYP -sijasta! Jotenkin tuo hännänkanto Keikon kohdalla kuulostaa tutulta :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista ja kommenteista! :) Kiti sie oot ihan paras! :D

  VastaaPoista
 5. Onnea Keesille! Mekin käytiin samaisella Waldemar Mrowieciekilla viime viikonloppuna Liettuassa ja hänellä on harjoitusarvostelija. Kovasti kääntelivät Tikkaria ja etenkin Tikun karvaa Waldemar esitteli kovasta harjoitusarvostelijalle, siinä hypistelivät pitkän tovin.
  _leena

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Tuollakin oli harjoitusarvosteliat kumpanakin päivänä sekä sipuleilla että kelpeillä. Tais olla Tikkarin tukka niin hieno että sitä piti ihmetellä. :)

  VastaaPoista