sunnuntai 28. elokuuta 2011

Kääpiö erkkari!

Mulle on avautunut miten tuota pientä esitettään ja kivahan se on esittää koiraa joka tykkää esiintyä! Hyvin meni Keesukka ja pöydälläkin seisoi reippaasti. Keesi oli ainoa junnu uros. Tuomarina Hassi Assenmacher Saksasta.

15 months. Wedge shaped masculine head, good expression. Dark eyes, almond shaped. Nice pigmentation. Excellent top and underline. Nice front, well angulated behind. Gay tail carriage. Moves guite well. Good coat. Nice temperament. ERI JUK1

Oltiin mukana myös Intopiukan kasvattaja ryhmässä joka olikin ROP kp:n kera! Onnea Heidi!

Keesi 15kk (c) Johanna S.

lauantai 27. elokuuta 2011

Ovet auki erikoisvoittajaan!

Startattiin aamusella auton nokka kohti Lahtea ja tokokoetta. Keesin piti aluksi jäädä kotiin mutta kun se niin sitkeesti istui pakatun treenirepun vieressä hellyin ja otin söpöläisen mukaan. Mua ei jännittänyt koe oikeastaan ollenkaan vaan enempi se että löydetäänkö perille.. (mun suunnistus taito on surkea ;D)  Löydettiin kuitenkin ihan hyvin ja oltiin ajoissakin. Oli aika kuuma. Keiko ei ikinä ole kuumilla säillä parhainpansa mutta hyvin me vedettiin!

Pisteet ja kootut selitykset.


Paikalla makaaminen: 10
Mun makuun meni hitaasti maahan. Oma moka kun sanoin käskyn liian matalla äänellä.

Seuraaminen:7½
Pikkasen oli matkalaukkuilua. Kontakti tipahteli ja siitä ei hyvä heilu. Mun omakin toimita hieman jäistä.. Juoksu osuus ehdottomasti paras askeleetkin ihan hienot.

Luoksetulo: 8½
Ennakoi liikkurin käskystä maahan. Stopit varmaan parhaat mitä on tehnyt. Viimeisen pätkän tuli hitaasti ravilla.


Liik.istuminen:9
Hieno! Piste pois mun vahvasta käskystä. (jota tuskin ois ees tarvinnut)

Ruutu:10
Hienosti etsi katseella virittelyistä ruudun. Pikkasen takalaidasta ulos jonka korjasin. Muuten kaikin puolin täydellinen ruutu! Mahtava fiilis tuli tämän jälkeen!

Hyppynouto:5 Muuten hieno mutta palautus epäonnistu. Lähti jonnekkin mun taakse kapulan kanssa josta korjasin sivulle. Tuomari ois voinut nollata  mutta oli kiltti.

Metsku:10 Hieman vino palautus muuten upee!

Tunnari: 7 Oma oli toka jonka tarkasti. Nosti sen mutta pudotti sen tarkastakseen vielä viereisen. Oman kuitenkin toi! Aivan mahtavaa!! Palautus hyvä!

Kaukot:7 Mokasin ite ekat kaksi vaihtoa väärällä äänensävyllä.. Niihin tuplat.. Hiukka ketututti mutta tsemppasin muihin oikeanlaiset kimeät käskyt ja homma toimi taas

Kokonaisvaikutus:8

VOI1 263p. sija 1/3!

Tuomari: Ossi Harjula

Ältsin siistii! Pikku mokia ja virheitä löyty mutta silti niin tyytväinen! Nyt treenaillaan lisää rotumestiksiä varten jonka jälkeen aloitetaan tosissaan treenit Evl:llää ajatellen.


maanantai 22. elokuuta 2011

Agility masennus.

Kävästiin purinalla epiksissä. Olin ilmottamassa kisaaviin mutta enpäs sitten uskaltanutkaan kun ajattelin että se on kuitenkin joku kaamee kolmosten rata.. Niimpä mentiin mölleihin. No ryssin sitten senkin radan.. pöh.. Otin kahden hypyn takaa ja piti pakkovalssata putkeen. Katselin vaan kun tulee sieltä mutta enpä sitten valssannut ajoissa joten pääsi selän taakse ja siitä vääräänpäähän putkea. Loppu rata meni ihan kivasti paitsi aan ylös menolla vedätin liikaa ja hyppäs ylösmenokontaktin..

Suoraan sanottuna masentaa ettei selvitty edes helposta mölli radasta tai siis mä en selvinnyt. Keiko varmaan menis paremmin ilman mua.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tokoa.

Keskiviikkona Keiko kävi fyssarilla. Sai sen nyt hyvään kuntoon. Jatketaan jumppaamista. Parin kuukauden päästä mennään sitten taas katsomaan miltä näyttää. Nyt kuitenkin saadaan harrastaa ihan normaalisti. Jee! Oli puhetta siitä kun jotkut koirat vaan menee helpommin jumiin ja Keiko valitettavasti luultavimmin tähän kastiin kuuluu. Mun on kiinnitettävä jatkossa tarkasti huomioni siihen että K pysyy hyvässä kunnossa ja muistaa huolelliset lämpät ja jäähdyttelyt. Koska oikeapuoli oli tokokoiralle tyypillisesti enempi tukossa niin nyt ois tarkoitus tehdä enemmän juttuja tasapuolisemmin esim. opettaa seuraaminen myös oikealla puolella..

Eilen meille tuli hoitoon kaverin manssi Sony. Keiko on tavannut Sonya pennusta saakka ja pojat tulee hyvin juttuun. Keesi on tavannut Sonyn muutamia kertoja pentuna. Nyt Keesi oli aluksi sitä mieltä ettei Sonyn kyllä tarvitse ainakaan sisälle tulla. Sony tietenkin Keesin räyhätessä turvautui muhun. Sekös raivostutti Keesiä vielä lisää. Sony väisti viimeiseen asti muttu koska pöljä skipi äijäili turhaan ja turhan paljon joutui Sonykin sanomaan takaisin. Pienen alku rähinän ja tutustumisen jälkeen pääsivät pojat kuitenkin samalle aaltopituudelle ja nyt leikkisivät jatkuvasti. Ainoa että treenirepun lähelle ei Sony saanut Keesin mukaan tulla. Keiko ei osallistunut alku rähinöintiin eikä leikkeihin. Lähinnä katselee pikkusten puuhia paheksuvasti. :D Oikeen mukavan ja helppo hoidettava Sony kyllä on. Kävelee vetämättä ja odotti kiltisti autossa sen aikaa kun treenasin Keikoa.

Tänään siis treenattiin sirkuskentällä tokoa Sonjan ja Katin kanssa. Kati käskytti liikkeet joten tuli myös treeniä vieraalla liikkeen ohjaajalla. Höpöteltiin jonkun verran liikkeiden välissä joten sekin hyvää treeniä.

Seuraaminen huonompaa kun viimeksi. Hetkittäin tarkkaa ja hyvää mutta kadotteli taas kontaktia joilloin hajoilee minä sekä koira.

Liik.istuminen oli hieno mutta seuraamin oisi mun mielestä voinut olla parempaa. Niin ja taas vilkaisin olan yli.. Hyi huono minä!!!

Luoksetulossa keksi ettei tarttekkaan pysähtyä ollenkaan.. Eka kerta koskaan kun ei tottele pysäytys käskyä.. En meinannut millään saada onnistunutta.. Muutenkin on ollut ongelmaa liiankovan vauhdin vuoksi. Liikaa tehty vaan läpi juoksuja joten nyt stoppeja enemmän että saadaan vauhtiakin pois..

Ruutu. Virittelyt onnistui. Kovaa ruutuun mun pysäytys käsky myöhässä ja takalaidasta pikkasen ulos. Korjasin siitä sisälle. Maahan ja seuraamaan hyvin. Saatiin Katilta uutta näkökulmaa tähän ja hyviä perusteita sille miksi Keikolle oisi hyvä kuitenkin opettaa se paikan haku itsenäiseksi. Nythän Keiko siis vaan juoksee tötsien läpi ja mun tehtävä on pysäyttää se oikeassa kohtaa. Mut Katin perustelut vakuutti ja aijonkin kokeen jälkeen opettaa Keikolle sen oikean kohdan. :) Nyt ennen koetta en kuitenkaan rupea mitään muuttamaan.

Metallinouto muuten hyvä mutta palutus ihan vino.

Hyppynoutossa hyppäs taas niin lähelle että ei pystynyt pauttamaan eteen vaan kiersi seläntakaa mun taakse. Plääh luulin että tästä jo selvittiin mutta ei sitten.

Tunnarissa lähti kovaa kapuloille. Meinasi nostaa ekan mutta lähti kuitenkin haistelemaan. Pysähtyi viimeisen kapulan haisteltuaan nosti pään ja katsoi hetken mua. En sanonut mitään jatkoi ja löysi oman. Palautus ihan ok. En ottanut sivulle ollenkaan.

Kaukoja. Ekalla ei noussut toisella käskyllä onnistui vapautin ja kävin kehumassa. Sitten kerran seisominen josta kehuin heti ja vapautin. Kerran samanlailla mutta istuminen ja lopuksi Seiso istu maa. Joka oli hieno! Tarvitsee aika korkean vireen näihin.

Hyviä nevvoja sain. Kiitos niistä! :)

tiistai 16. elokuuta 2011

Syksy on todellakin saapunut!

Sateiden ja ja sään viilenemisen lisäksi syksyn tulon tietää siitä kun mun sänkyyn kömpii öisin kelpie nukkumaan! Syksyinen ilmiö kelpie kerällä tyynyllä! :D

Sunnuntaina suunnattiin Keesin kanssa vinttikoirakeskukseen ryhmänäyttelyyn. Tuomarina Elina Haapaniemi.

15kk vanha. Erittäin sopivan kokoinen ryhdikäs juniori uros, jolla on erinomainen karvan laatu. Erittäin hyvä tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pää. Oikea purenta. Kauniit tummat silmät. Korvien sijainti voisi olla hieman parempi. Hyvä luusto, runko ja takaosa. Askeltaa hyvin. ERI SA JUK1 PU2 SERT

Erityisen tyytyväinen olin Keesin esiintymiseen. Ravasi nätisti, seisoi kuin tatti ja pöydällä olokaan ei jännittänyt enää niin kamalasti. Eikä edes yhtään vierastanut vaikka tuomari halusi itse nostaa Keesin pöydältä alas. Hieno pikkunen!

Illalla kävästiin sirkuskentällä tokoilemassa Sonjan, Hohdon ja Piinan kanssa.

Ja voi itku! Päätettiin ottaa ekana tunnaria. Keiko on kaksi edellistä kertaa tehnyt hienot tunnarit. Nyt kuitenkin kipitteli kapuloille nosti ensimmäisen ja lähti tuomaan. Lähetin uudestaan ja otti taas vaan ensimmäisen rivissä olevan. Blääh! Ois varmaan tuonu ne järjestyksessä sieltä.

Pohdittiin mistä johtuu ja tultiin siihen tuloksen ettei yksin kertaisesti pysty tekemään tunnaria ekana liikkeenä. Liikaa intoa ja virtaa eikä viitsi haistella.Muitakin syitä voi toki olla mutta pitääpä nyt testailla vähän erilaisia juttuja..

Otettiin ruutua. Kiltisti lukitsi ruudun vihjeestä ja hyvin löysi perille! Mun pitää olla tarkkana milloin pysäytän ettei valu takalaidasta ulos. Tehtiin myös kisamaisesti ensin seuraamista käskytyksellä ja sen jälkeen siirryttiin tekemään ruutu. Seuraaminen oli aivan sairaan hienoa nyt! Ei pudotellut kontaktia ja käännöksissä oli täpäkkänä! Ruutu myös upee! Menispä noin kokeessakin! Yksi liikkeestä istuminen kanssa. Hieno!

Keiko autoon ja Sonja teki Piinan kanssa.

Keikolle vielä uudestaan tunnaria. Ihan erilailla teki töitä ja löysi oman hienosti. Jätettiin siihen. Loppuun kaukojen ekaa vaihtoa. Huomaa että Keikolle mieluisampi ja helpompi on seisomaan nouseminen.

Maanantaina mä jouduin palaamaan raato hommiin. (töihin) Olin ihan kuollut kun pääsin töistä joten koirat sai lepopäivän.

Tänään mentii aksaamaan. Keiko oli oikeen innokas tekemään ja teki hienosti. Voikun tää ohjaajakin joskus oppis ohjaamaan tuota koiraa. Turhauttaa hidas edistyminen. Välillä tuntuu että jee mä osaan ja sitten taas ei vaan onnistu.

lauantai 13. elokuuta 2011

Tokot & Aksat

Käytiin tokoilemassa Jannin ja Bobin kanssa niittarissa.

Ekana lyhyt paikallaolo jossa ei mitään muuta ihmeellistä mutta ennakoi sivulle nousemista.

Muistuttelin Keikolle että sillä on myös takajalat ja oisi suotavaa myös käyttää niitä. Pyöritin sivulla ympyrää ja peruutusta tehtiin myös sivulla. Hyvin tuo takapäätään hallitsee kunhan vaan viitsii.. Täykkäreitä muutama ja heti oli paljon parempia. Hidasta tehtiin myös, se oli ihan ok. Keiko on viimeaikoina pudotellut tosi paljon kontaktia niinpä tehtiin hihnassa ja jos pudotti huomautin nyppäsemällä. Hyvin alkoi muistua mieleen ettei saa vilkuilla muualle.

Luoksarin seisomista takapalkalla. Hiukan ennakoi takapalkkaa pysähtymällä vinoon. Stoppi kuitenkin paljon nopeampi kuin yleensä joten tehdään nyt näitä enemmänkin. Eteentuloa muutaman kerran yksittäisenä ja sitten siitä sivulle. Hienoja oli eikä tehnyt yhtään vinoa perusasentoa.

Ruutua vaihtelevilla matkoilla. Lukitsi nyt kivasti virittelyillä ja löysi ruutuun joka kerta. Muutaman kerran valui takareunasta ulos. Yksi loppu osa tehtiin myös, se oli oikeen hieno.

Kaukojen ekaa vaihtoa otettiin myös. Nätisti nousi. Ei paineistunut missään vaiheessa.

Janni käskytti meille tunnarin. Kapulat noin seitsemässä metrissä ja ympyrässä. Hyvin teki rauhassa töitä ja kun oma osui kohdalle toi sen. Hienoa!

Ajeltiin vielä hallille aksaamaan. Mun piti treenata vain Keesiä mutta koska Mia ja Reea oli hallilla ja niillä oli siellä kiva radan pätkä niin pakko sitä oli Keikon kanssa kokeilla. Medi rimoilla mentiin. Hienosti ekalla yrittämällä läpi paitsi unohdin yhden takaa kierron. Hups.. Tehtiin vielä pari kertaa ja Keiko oli kyllä mahtava käänty tosi kivasti ja munkin ohjaus tuntui sujuvan!

Keesi sai tehdä kolmen esteen pientä pätkää ja kepukoita. Puomia tehtiin myös. Keesissä ei kyllä tänään ollut samaa vauhtia kuin viimeksi tehdessä. Mistä lie johtui..? Hienosti sekin kuitenkin teki ja yritti.

torstai 11. elokuuta 2011

Hyppytekniikkaa & Tunnari

Käytiin taas Vapun luona treenaamassa hyppytekniikkaa.

Kaikki koirat sai hurjasti kehuja! Keiko oli paljon rennompi ja hypyt oli parempia mitä koskaan aikasemmin. Kyllä se vaan tais aika jumissa olla.. :(  Keesi oli ihan muuttunut miäs! Se oli ihan oikeasti hommissa ja innokkaasti tekemässä!  Keesi saikin tehdä nyt vaikeampiakin harjoituksia ja on edistynyt kovasti! Mun työkoirat! <3 Ältsin hyvä mieli jäi näistä treeneistä vaikka satoikin ja oltiin kokoporukka kuin uitetut rotat!

Mia suostui kotimatkalla tulla käskyttämään Keikolle tunnarin. Matka oli nyt vain noin 5m. Yhden väärän nosti ja sitten upeesti haisteli kaikki kapulat tarkasti ja toi oman! Edistystä!  Virettä vielä alemmas ja malttia lisää niin hyvä tulee! 

Kuvat juhannuskioista.

                                (c) Miia L.

Yksikin varpaan kynsi riittää!?

                                (c) Miia L.

Varmaan pitäs vaan vaatia?!

Me ei paljoa viitsitä lomailla.. Pelotti että hyvä tokomotivaatio muuttaa parempaan kotiin, niinpä ilmoitin keikein taas kokeeseen. En tiedä oliko se nyt järkevää mutta tuleepahan treenattua..

Tänään treenattiin sirkuskentällä Sonjan, bc tyttöjen, Mian, Kion sekä hörökorvan kera.

Keiko aloitti tunnarilla.. Jaaha eipä mennyt ihan niinkuin elokuvissa.. Huomattiin että tekee hyvin kun mä itse vien kapulat. Kun Sonja vei niin toi sieltä ihan mitä sattu. Aikamme siinä väkerrettiin ja saatin lopulta yksi ihan kelvollinen.. Vireen kanssa pitää olla vieläkin tarkempi ja pitäs saada Keiko keskittymään paremmin. Välillä ei vaan viitsinyt yhtään keskittyä..

Ruutua seuraavaksi. Mia laittoi pallon ruutuun niin ettei Keiko tiedä sen olevan siellä. Kysyin Keikolta "missä" Pälyili ruutuun päin mutta myös viiteen miljoonaan muuhun suuntaan.. Lähetin ei irronnut.. Lähempää onnistui kyllä. Muutamia toistoja toisesta suuntaa jotkut onnistu jotkut ei.. Onnistuneet oli ylläri ylläri ne kerrat joissa Keiko oli ihan oikeasti "missä" vinkistä katseella lukinnut ruudun.

Nyt päästäänkin asiaan vaatiminen. Mä olen jankuttanut itselleni että Keiko on ohjaaja pehmeä koira, joka kestää huonosti virheitä. Sille ei saa suuttua, hermostua eikä varsinkaan huutaa. Sillä täytyy olla hauskaa aina ja iänkaikkisesti. Pitäähän nuo asiat paikkansa mutta kyllä mä varmaan voin siltä vaatia asioita?!  Asioita jotka sille on opetettu, jotka se osaa.


Jokakerta kun mä vaadin sitä ihan oikeasti keskittymään ja etsimään katseellaan ruudun, niin se sinne myös löysi. Tämä ei varmasti päde vain tähän  ruutu asiaan vaan kaikkeen meidän tekemiseen. Mä pelkään niin kovasti ettei Keikolla ole hauskaa tai että se luulee mun olevan vihainen etten uskalla vaatia sitä tekemään oikein. Tämä johtaa taas siihen että virheitä tulee ja laskee koiran motivaatiota. Mulla on myös äärettömän ärsyttävä tapa palkata Keikoa niistä vähän sinnepäin suorituksista. Ihme että tuo koira on edes ylipäätään oppinut mitään.. 





Kävästiin hallilla ottamassa vielä hyppynoutoa. Nyt kolmen metrin etäisyys esteestä ei aiheuttanutkaan sitä että Keiko ois kaahottanut ohi. Palautti nätisti eteen. Kummallista! Pitääpä ensi kerralla hallilla käydessä kokeilla osaako se sen ihan oikeasti vai oliko jokin mielenhäiriö.

Keesi sai aksailla hallilla. Aloitettiin kepeillä. Joku oli jättänyt niihin ohjurit valmiiksi mutta muutamasta välistä puuttui. Keesi kuitenkin pujotteli hienosti. Vauhtiakin oli paljon enemmän kuin viimeksi treenatessa.  Kahdella hypyllä harjoiteltiin valssia. Ekoilla toistoilla yritti juosta vaan toisen hypyn ohi palkalle. Kun saatiin yksi onnistunut niin lähti mukavasti sujumaan.  Kahta peräkkäistä suoraa putkea kokeiltiin myös, niissä ei ongelmaa. Sitten mutka putkella niin että mä vaan lähetin eli en juossut mukana. Loppuun vielä Keinua jonka tuin pysymään paikallaan laittamalla siivekkeen sen alle. Keesi siis vaan käveli namin perässä keinun päähän josta mä aina nostin sen pois. Alkuun sitä jännitti mutta nopeesti unohti jännittää.

Keesin kanssa pitäs päästä useemmin hallille. Tokoakin vois taas enempi ottaa. Pitäsköhän ilmottaa sekin kokeeseen?! ;D

Treenattavaa ennen koetta! Muista Tia nämä!

-EI pitkiä seuraamiskaavoita EIKÄ varsinkaan suoraa!
-Täyskäännöstä ja hidasta treenattava paljon.
-Tunnaria joka päivä, käskytyksellä! EI saa treenata yksinään!
-Kaukoissa palkka jokakerta ekasta vaihdosta!
-Jos koira on paineessä ÄLÄ edes yritä tehdä kaukoja!!
-Luoksarin seisomista otettava takapalkalla sekä puun kierroilla!
-Hyppynouto, aina eteäisyys esteestä 3m!
-ÄLÄ lähetä ruutuun ennenkuin on lukinnut sen katseellaan!
-Ruutuja vaihtelevilla matkoilla ja mahdollisimman paljon käskytyksellä!
-Huonoista EI palkata! EI edes vähän!
-Muista olla reilu mutta VAATIA!

keskiviikko 10. elokuuta 2011

BH Didaktic`s Bob Marley

Niinkuin otsikosta voi päätellä korkattiin viimein pelottava Pk-puoli, luonnollisesti bh kokeella. Mua jännitti taas aivan tajuttomasti.. Oltiin toisiksi viimeisessä parissa ja meidän parina oli ihastuttava tyttö kelpie. :) Tuomarina toimi Kimmo Simula. Keiko aloitti paikkallaololla.

Paikallaolo: Meni vasta tokalla maahan kun typerä ohjaaja käytti Keikolle tuntematonta möreää äänensävyä.. Miksi?! jaa a.. sitä sopii ihmetellä.. Tuomari ei tainnut tätä kuulla, koska arvosana oli erinomainen.

Seuraaminen kytkettynä: Unohdin paikallaolon jälkeen laittaa remmin takaisin kiinni. Niimpä meinattiin suorittaa tämäkin liike ilman remmiä. Lähdin jo seuruuttamaan kun tuomari sanoi siitä.. Hups.. Hetkittäin hyvää seuraamista hyvällä kontaktilla. Joukkoon mahtui kuitenkin huonojakin pätkiä. Arvosana hyvä.

Seuraaminen: Henkilöryhmässä jätätti pahasti. Muuten aikasamanlaista menoa kun kytkettynä seuraamisessa. Arvosana hyvä. 

Istuminen: Arvosana erinomainen.

Maahanmeno ja luoksetulo: Maahan meni hyvin. Luoksetulo oisi saanut olla nopeempi. Arvosana erittäin hyvä.

Myös kaupunki osuus meni läpi joten nyt Keikolla on oikeus kilpailla Pk-kokeissa. :)

lauantai 6. elokuuta 2011

Kokeilemassa!

Kirjaimellisesti käytiin kokeilemassa miten voittajaluokan liikkeet kokeessa sujuu. Tavoitteena oli että koira yrittäis tehdä jokaisen liikkeen, sekä tulos. Molemmat tavoitteet täyttyi!

Liikkeet oli sekotettu. Yritän muistella missä järjestyksessä ne olikaan. :D Mua jännitti aivan sairaasti ja Keiko oli hieman liiankin innokas.

Paikkamakuu: 10 Hyvin alas sekä ylös. Makoili aikamoisella mutkalla. Tuomari ei kuitenkaan siitä sakottanut.

Tunnari: 0 Ei lähtenyt ekalla käskyllä. Kiljaisin toisen käskyn aivan liian innostavasti. Keiko sinkos ensin ihan väärään suuntaan. Löysi lopulta kapuloille nuuhkas muutamaa ja valkkas vaan jonkun. Lähti kiikuttamaan kapulaa tuomarille. Heh. Muistutin että mäkin olen olemassa. Luovutus väljä ja vino sekä perusasento vino.

Ruutu: 0 Oli jotenkin hysteerisen oloinen lähetyspaikalla.. Ei viitsinyt keskittyä virittelyissä. Kun annoin käskyn pomppas ensin sivuun kaatoi mennessään tötsän jonka vieressä oltiin. Sinkoili holtittomasti ruudun suuntaan. Taisin toistaa ruutu käskyn kerran. Meni ruutuun mutta sivureunasta yli. Yritin korjata mutta tuli etureunasta vähän yli. Komensin siihen sitten makaamaan että päästään tekemään seuraamaan kutsuminen. Se sujuikin sitten hienosti!

Seuraaminen: 8,5 Suurinosa hyvää hetkittäin kontakti tippui ja silloin myös paikka seilaa. Juoksu, hidas ja askeleet ihan ok. Mä maltoin ihan suht hyvin mieleni ja keskityin käskyttämään järkevästi. Täykkärit oli surkeita.

Luoksetulo: 8 Seisominen valui, maahan meno ihan ok. Vauhtia oli ehkä liikaakin.. Eteentulo hyvä! :) Luokattoman huono sivulletulo! MUR!

Hyppynouto: 7 Ei ehditty treenata sillä kolmen metrin matkalla. Joten tykitti takas täysiä, pitkällä loikalla suoraan mua päin ja siitä ohi.. Käskin siitä sit vaan sivu että saadaan jotain pojoja.. :D Muuten oikeen hieno ja näyttävä hyppynouto!

Liikkeestä istuminen: 9 Arvas ilmeisesti mikä liike kyseessä joten jätätti taas seuraamisessa. Muuten hieno.

Metalli nouto: 9,5 Tää oli hieno! Kovaa kapulalle. Nätti nosto ja laukalla takas. Palautus ja perusasento hyvä!

Kaukot: 8 Eka vaihto onnistui! Jee! Yhteen istumiseen tartti tupla käskyn ja yksi seisomaan nousu tosi hidas. Muuten oikeen hienot! Oli pikkasen paineistunut mutta kykeni kuitenkin tekemään mikä oli pääasia!

Kokonaisvaikutus: 8 Tuomari sanoi että innokas koira. Muuta en muistakkaan! :D

VOI3 206p sij.2/3 Tuomari: Harri Laisi

Ekat kaksi liikettä Keiko oli ihan ulalla. Ei malttanut keskittyä ja otti häiriötä. Mun jännittäminen näkyi sekoiluna useassa kohtaa.. esim.. En kyennyt kuuntelemaan mitä mulle sanottiin, unohdin vapauttaa ja kehua Keikoa, liikkeessä istumisessa lähdin omin lupineni takaisin päin, luoksarissa unohdin kertoa kummat käskyt meillä on, hyppynoudossa jouduin miettimään tajuttoman kauan mikä hitto meidän käsky olikaan ja ja.. :D Kaikesta mun terrorisoinnista huolimatta Keiko suoriutui hienosti! On se vaan aikamoinen keepie nuorukainen! <3 Olen tosi tyytyväinen tuloksesta! :) Nokka kohti uusia treenejä ja kokeita!

Keikosta Tiian ottama kuva vuodelta 2009.

tiistai 2. elokuuta 2011

Ahneella on kakkanen loppu! Vai miten se oli?!

Keiko käväs eilen Aistissa fyssarilla. Jumeja löytyi muutamastakin kohtaa. Erityisesti ristiselän alue oli aika jumissa. Fyssari sai kuitenkin hyvin auottua niitä, saatiin jumppa ohjeet ja varattiin uusi aika. Kysyin miten saadaan harrastaa. Aksaakin voidaan tehdä mutta matalilla rimoilla ja kontakti esteitä ei mielellään ollenkaan.  Päätin kuitenkin pitää taukoa aksasta ainakin ensi käyntiin asti. Hyppytekniikkaa otetaan ainoastaan.

Treeneistä sen verran että lauantaina käytiin ottamassa ruutua, kaukoja ja luoksaria. Tunnaria on treenattu joka päivä vaihtelevalla menestyksellä.. katsotaan miten sen kanssa nyt käy..

Keesikin tokoili. Seuraamista, liikkeestä maahan menoa ja luoksaria. Hassua, se oli aivan yli innokas.. Tuntui kun ois jonkin pomppupallon kanssa tokoillut. Parempi kuitenkin tämä kuin se maata haisteleva Keesi. :)

Sain Keikolle paikan myös ensi viikolle Bh kokeeseen.. Oishan sitä varmaan voinut enempikin tuohonkin treenata mutta mennään nyt kokeilemaan ja katotaan kuin käy...